tystnaden, min egen

.jag 2015-07-27 17:01 (1 kommentar)
idag har jag inte pratat med en enda människa. igår bytte jag några ord med en svampplockare jag träffade i skogen på förmiddagen och jag pratade en stund med mr S i telefonen på kvällen, men idag har jag bara pratat med hundarna. det räcker gott och väl för mig. inte jämt kanske, men jag lider verkligen inte av att inte umgås med folk stup i kvarten. och eftersom lägret i princip innebar umgänge 24/7 så känns den kvoten mer än full.

men imorgon bär det iväg för några dagars storstadsliv. ska åka och lämna hundarna på pensionat, sedan köra till grannstaden, ställa bilen på långtidsparkeringen och ta tåget därifrån. det går visserligen tåg från närmaste staden, men man måste ändå byta i grannstaden och jag tycker det är så jäkla trist när man ska hem och först har suttit flera timmar på ett tåg och sedan stå och vänta kanske en halvtimma på nästa som nio gånger av tio (känns det som i alla fall) är försenat.

jag gillar inte det här med att resa bort. inbillar mig allt från att bilen ska bli stulen alternativt sönderslagen när den står på långtidsparkeringen, till att vi ska få inbrott här hemma (fastän grannarna har lovat att ta in posten och titta till huset) fastän jag VET att man precis lika gärna kan få inbrott när man är på jobbet, och bilen kan väl bli stulen ungefär exakt var som helst. så löjligt.

ja, sen lider jag av PMS DELUXE, vältajmat och bra. jag känner mig i och för sig inte så irriterad, men däremot stor som ett hus, vätskefylld, uppsvälld som en ballong, gravid i sjuttiofjärde månaden ungefär. då kan man ju i och för sig hålla sig för skratt, men jag överlever. jag har ju i alla fall inte jävelont i lederna och spänningshuvudvärk från helvetet, men det kanske är nästa punkt på dagordningen, vem vet? OH THE JOY!

jaja. jag kollade på min brukshundklubbs hemsida nyss och såg att en av höstens kurser redan var fulltecknad, och det var MIN kurs, alltså den som jag ska hålla. helt värdelös som kursledare kan jag väl ändå inte vara då, tänker jag.

nu ska jag fortsätta min tysta, sköna tillvaro med att kolla på orange is the new black och kanske dricka ett litet glas vin. det är ju faktiskt semester.

sodanismo

självvald tystnad är en lisa. och du - pms - kolla om du kan få tabletter. ssri hjälper inte mycket mot svullenheten, men det psykiska måendet iaf. premalex heter de.

2015-07-28 14:26:55


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.