bara ett litet utbrott

.jag 2015-07-15 10:41 (2 kommentarer)
situation: jag sitter på mitt kontor och jobbar med mitt, A kommer och ställer sig i dörröppningen, jag tittar upp och hon frågar "vad väntar vi på?"
jag: vad menar du?
A: ja, är det något som är slut?
jag: nä, inte vad jag vet? hur så?
A: ja, för det är helt tomt därute.

om jag hade varit hon så hade jag sagt "du, det har inte kommit in några prover på ett bra tag, vet du vad det beror på"? FÖR DET VAR VAD HON MENADE MED OVANSTÅENDE SVAMMEL. här ska jag alltså räkna ut att det ska vara synonymt till "vad väntar vi på?" och "det är helt tomt därute" (dessutom kan "därute" betyda lite varstans, typ: på lagret, på gården, i fabriken, men i det här fallet så var det "BORDET DÄR PROVERNA HAMNAR". det fattar väl vem som helst?)

alltså hur svårt kan det vara att bara SÄGA VAD FAN MAN MENAR istället för att jag ska behöva gissa sig fram? ibland undrar jag om A är dum i huvudet på riktigt, alltså har lägre hjärnkapacitet, eller om hon bara är självupptagen och tror att de tankar som passerar hennes huvud är självklara för envar, men oavsett: det är så sjukt. jävla. irriterande. var bara tvungen att vräka detta ur mig innan jag går på möte.

Lisasan

Det låter självupptaget tycker jag... oerhört irriterande!

2015-07-15 16:38:40

Tinto

Ni har... äh... lite kontrasterande kommunikationsstilar, kanske?

2015-07-15 22:16:16


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.