och tisdag blev onsdag...

.jag 2015-07-15 07:55 (inga kommentarer)
...men det är ju ALLDELES OTROLIGT vad dagarna segar sig fram, som sirap är det just nu. men det är väl så det brukar vara precis innan semestern.

igår när jag kom hem från jobbet så hade mr S tagit hundarna med sig och åkt till sin mamma för att hämta någonting. jag är ju van vid att komma hem och att han inte är hemma, men vilken OTROLIGT skum känsla när det inte var några hundar hemma, jag blev nästan lite handlingsförlamad en stund, det var som att jag inte ens kunde komma mig för att ta en promenad på egen hand. jag lade mig på gräsmattan med en bok istället, så det var väl på det hela taget en rätt skön eftermiddag. sen kom resten av flocken hem och så skulle mr S' bil till verkstan och sen var det för sent att åka till den öppna träningen på brukshundklubben. jaja, det går fler tåg.

trött är jag förstås. jag gick och lade mig i god tid för jag skulle cykla idag, men jag hade svårt att komma till ro. jag är lite stressad över det här lägret, jag har hela tiden tänkt att det är gott om tid men nu är det plötsligt NÄSTA VECKA, och det är väl inte så att jag inte har koll på de grejer som jag ska hålla i, men jag känner att jag behöver skapa lite struktur på det, plus att jag måste tänka igenom vad jag ska ha med mig, jag ska ju ändå vara borta några nätter. jag ska bo i en stuga på en camping en bit ifrån. jag har ingen campingvana, men har hela tiden föreställt mig att stugan ska vara utrustad med sånt som för mig är rätt så basic grejer som badrum och kök, eller åtminstone någon kokvrå. men så sa ett semesterproffs här på jobbet att nä, så behövde det inte alls vara, det kan lika gärna bara vara tak, golv, fyra väggar och några sängar. så jag fick maila campingen och fråga och då fanns det kokplatta och kyl, men inget badrum, utan toalett och dusch fanns i något slags gemensamhetsutrymme en bit bort. och det får ju funka även om jag inte känner mig så jättebekväm med det. jag känner mig överlag inte så jättebekväm med campingplatser, men alternativet hade varit att sova i bilen och det känns väl lite som sista utvägen. men jaja, nu ska jag ta mig igenom det här och jag slipper ju åtminstone vara med sista dagen plus det trista med att plocka undan och städa efteråt. så det kunde ju ha varit värre.

så vad jag har kvar är: göra packlista, handla lite, packa bilen på onsdag kväll, köra upp till lägret i svinottan på torsdag morgon och så hem igen på lördag kväll. ja, jag är medveten om att det är en hel vecka kvar, men jag gillar ju framförhållning. och jag ska bara vara borta i tre dagar. DET FIXAR JAG. fast jag gillar det inte. jag önskar att mr S hade varit med, men han vill inte. istället åker han till sin gamla stad och träffar sina vänner och sedan åker jag dit några dagar senare. detta innebär att jag kommer att komma hem till ett tomt hus där på lördagskvällen, S-hunden ska vara hos svärmor, och får ett par dagars EGENTID innan jag åker igen. jag gillar ju sånt, och sedan väntar några dagars storstadsliv med hotell och restaurangbesök, sånt som i min värld är lyx, och jag gillar lyx. så jag får väl ha det som målbild och mantra när jag ligger där i min toalettlösa stuga och inte kan sova för att grannarna sjunger karaoke på fyllan, eller hur det nu kommer att bli.

A verkar hålla låg profil idag, vilket är skönt. vet inte om det beror på att det kom ett mail som i och för sig var adresserat till flera personer än henne och som inte var riktat direkt till henne utan bara en allmän uppmaning att "ha koll på det här, nu har det blivit fel flera gånger" men det handlade om grejer som vi båda gör, men eftersom vi signerar allt så vet jag, och hon, och alla andra inblandade också att det de facto var hon som gjort de där grejerna som blivit fel. jag begriper mig inte riktigt på henne. hon är väldigt flitig och så, sitter verkligen inte och latar sig, men samtidigt är hon rätt slarvig med vissa grejer, eller om det möjligen är att hon har läs- och skrivsvårigheter som hon inte vill låtsas om, plus att hon är skitkass på att rengöra grejer. om man kommer och ska börja jobba vid en station som någon annan fan i mig har lämnat helt spotless, hur kan man då själv lämna den helt nersölad med vätskor som sedan får stå och torka in så det tar tusen år att rengöra? ja, jag har sagt till. nej, hon verkar uppenbarligen inte bry sig. ja, jag är extremt trött på henne och behöver semester. over & out.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.