...och onsdag blev torsdag...

.jag 2015-07-16 09:06 (2 kommentarer)
...och livet sniglar på. den här nedräkningen är TORTYR, jag vill vara ledig NU. och egentligen skulle jag väl kunna vara det, men har ett jobbmöte imorgon som inte går att ändra på. ack ack.

på jobbet är det haveri. på riktigt, en motor brann och nu har fabriken stått stilla i över ett dygn. det är verkligen inte bra så här mitt i högsäsongen, men just nu känner jag att jag skiter lite i vilket. för jag ska ju bara jobba idag och imorgon och vad som händer sen blir A:s bekymmer, inte mitt. även om A:s bekymmer indirekt brukar bli mina också, men inte under semestern då jag ska göra mig SÅ oanträffbar. i teorin i alla fall, i praktiken har jag väl inte riktigt samvete till det. fast jag är inte en sån som alltid är nåbar och som kollar jobbmail även när jag är ledig, det är jag inte.

igår bokade jag och min kollega S in en turridning med islandshäst en dag under semestern, det ser jag fram emot. jag har inte suttit på en häst sedan...förra gången vi var på turridning och är väl ett år sen nu. så det ska bli kul. vi planerade även att åka på självplockning av hallon någon dag nästa vecka. det här är kanske sånt som folk gör hela tiden, men sen PH dog och B träffade sin nya snubbe (som hon nu är i någon slags siamesisk tvillingfas med och därför aldrig hör av sig längre och jag börjar tröttna lite på att alltid vara den som ringer, sms:ar och som kommenterar "nu måste vi VERKLIGEN träffas" på facebook utan att få någon respons) så har jag inte direkt någon att umgås med som inte är mr S (eller möjligen N när hon har barnen och inte hänger med sin nya kille). ja, det är ju min exkollega J då, men hon har småbarn och gör karriär och har väl tid att träffas kanske tre gånger om året, max, och då går vi ut och äter och dricker vin och pratarpratarpratar och har det jättetrevligt. men det är det här att göra lite mer vanliga vardagsgrejer ihop med någon. inte för att det är något fel på att göra saker tillsammans med mr S, tvärtom, och jag har inte heller något emot att göra saker på egen hand, tvärtom där med. men ibland känns det bara så fattigt att inte kunna uppbringa EN ENDA VÄN i sitt närområde. men ja, nu ska i alla fall S och jag kanske åka och plocka hallon och rida islandshäst, det är ju alltid något.


idag är det städdag hemma, jag hoppas det går snabbt och smidigt och att jag sen kan drösa ner i soffan med en smoothie och kolla på någon bra tv-serie. jag har lite ont i huvudet och är ganska trött och ska förhoppningsvis sy ihop säcken kring ett stort projekt idag. men först ska jag fika.

LaBonita

1 kvar nu.

2015-07-16 18:32:47

.jag

EN! @LaBonita

2015-07-17 06:04:29


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.