it's a headache

.jag 2015-07-08 08:45 (inga kommentarer)
idag vaknade jag med huvudvärk, sån där jobbig tröttsam dunkande. tog en treo och åkte till jobbet och försöker nu styra upp ett möte med M som bara ska jobba idag och imorgon innan han går på semester och det är vissa grejer som vi måste stämma av innan dess. men jag är så sjukt oinspirerad.

min chef kom tillbaks från semestern i måndags och har inte pratat med mig en enda gång. inte för att han är sådär jättepratsam i vanliga fall, men nu tycker jag att han är nästan undvikande och han brukar åtminstone kolla av hur det har varit eller om det har hänt något speciellt när han har varit borta. men nu: inte ett ljud. men det finns gissningsvis någon anledning som inte har med mig att göra, jag vill försöka styra bort den här känslan av att jag måste vara till lags hela tiden, att han liksom måste gilla mig, som om jag inte skulle kunna ha ett värde i mig själv om han inte bekräftar det.

igår kväll var vi och grillade hos mr S' kompis som har en stuga vid havet och det var trevligt med livliga diskussioner om allt mellan himmel och jord. när umgänge är sådär opretentiöst och bara varar några timmar så kan jag tycka det är riktigt kul och undra varför vi inte tar oss för sånt här lite oftare. fast blir det för ofta går ju min hjärna in i någon slags overload-overload-overload-läge och det är kanske inte precis så man utvecklar odlar sina sociala skills.

men nu ska jag väl försöka ta mig igenom den här dagen också.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.