fredagsrubriken

.jag 2015-07-03 07:51 (inga kommentarer)
fredag, solen skiner, himlen är blå, jobbsuget är i princip obefintligt. men visst brukar det vara lite segare än vanligt de där sista veckorna innan semestern? jag har för mig det.

på måndag ska vd:n i vår (kanske snart före detta?) koncern komma hit och informera om läget. min gissning är att han kommer att säga att han "ingenting vet" om hur någonting ska bli och sen rapa upp lite information ur ett pressmeddelande som alla redan läst och sen är det fritt fram för frågor som han ändå inte kan svara på. ingen tror något annat, vi har liksom varit med förr och för länge.

igår veckostädade vi, och sen tog jag äntligen tag i att organisera vårt ena skafferi, som inte är ett skafferi utan bara ett vanligt överskåp i köket där vi har konserver och bakgrejer och såna saker. rätt oorganiserat och svåröverskådligt har det varit, men nu är det fint. och jag vet nu att vi behöver inte köpa bönor eller krossade tomater på burk eller tetra på väldigt länge, för det visade sig finnas en dold nationalskatt av dessa livsmedel längst in. nu står allt sånt i fina små lådor, lätt att överblicka, lätt att se när det börjar ta slut. eller SKA BLI åtminstone, för det var som sagt rätt mycket av det.

idag ska jag på massage efter jobbet. det känns som att det behövs. pms ger mig värk i kroppen, spänningshuvudvärk som går ner i axlarna eller om det är tvärtom, men hur som helst är axlarna spända och ömmande. vilket påminner mig om att jag måste beställa tid på vårdcentralen för att diskutera värktabletter. VILL INTE, men jag måste ju ta tag i det någon gång.

igår tog jag upp lammkött ur frysen så efter massagen tänker jag åka och handla och sedan hem och göra marinad med vitlök och en massa örter, tända grillen, hälla upp ett glas vin och sätta mig i trädgården med en bok, det där som man liksom inte kunnat göra på hela juni på grund av regn och kyla. men nu så, äntligen.
så det kanske inte är så jättekonstigt att den där jobbinspirationen inte riktigt vill infinna sig just idag.



Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.