jävla A

.jag 2015-06-30 13:30 (3 kommentarer)
idag har jag och S inventerat hela förmiddagen och när jag kom tillbaks till mitt kontor så stod A och nästan hoppade, och tjoade "jag kom med!". "på vad", undrade jag, och då var det tydligen så (som jag inte visste men tydligen ändå förväntades känna till enligt A:s jävla märkliga logik) att hon säljer någon homepartypryl på fritiden och om man hade sålt över en viss summa så kunde man bli utvald att få åka på någon flådig fest med andra homepartyprylsäljare. "problemet är bara att det är en fredag så jag måste ta ledigt den dagen", sa hon, och jag sa att det gick väl bra. så visade det sig att det var sista fredagen på min semester, men då tyckte jag att OKEJ, jag kan väl vara lite schysst och låta henne vara ledig och få åka på den här festen eftersom det tydligen var en sån grej för henne och så kunde jag väl fylla på mitt karmakonto lite, så jag sa "jamen det är väl klart du ska åka på den festen" och strök över ordet "SEMESTER" i min kalender den dagen så att hon såg det.

och då säger hon, "ja, jag har redan tackat ja". som om det var så himla självklart att jag skulle säga att det var okej att avbryta min semester. tänk om jag till exempel skulle ha varit bortrest hela min sista semestervecka? eller haft annat inplanerat? borde man åtminstone inte, lite ödmjukt, fråga om någonting går bra INNAN man tackar ja till någonting som kräver att man ska vara ledig när man egentligen ska jobba?


fy fan vad jag är trött på FOLK (ja, hej pms). men jag får väl hoppas på att det kommer ut lite jävla KARMA ur det här då istället.

LaBonita

Alltså det där var ju för 17 alldeles väldigt generöst av dig. Hon borde haft vett att inte ta det för givet.

2015-06-30 14:26:43

.jag

eller hur! alltså, jag tycker ju rent generellt att man kan ställa upp för varandra, men att bara ta det för givet...så jävla dålig stil. @LaBonita

2015-07-01 05:53:17

sodanismo

men GAH. FOLK!!

2015-07-01 07:15:41


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.