intervju

.jag 2015-06-15 13:50 (2 kommentarer)
ja, då var jag tillbaks från intervjun. lite bökigt blev det, för jag hade ett annat möte inbokat och fick inte bekräftelse på att det gick att flytta förrän i morse, och sen tycker jag ju att det är rätt så knöligt att inte riktigt kunna säga som det är till alla. visst, vissa på jobbet vet. men inte min chef, och det var bland annat honom jag skulle ha möte med, och andra kanske kan säga "ska till tandläkaren" lite lättvindigt sådär, men jag tycker det är rätt jobbigt att ljuga och jag är nog inte speciellt bra på det heller.

men men. jag fick inga frågor om vart jag skulle utan kunde smita iväg rätt så obemärkt under täckmanteln av "ett ärende". och intervjun gick bra, eller det kändes i alla fall bra. jag fick beskriva hur jag hanterade tusen olika situationer, berätta om något stolt ögonblick i mitt liv, beskriva ett misslyckande, en stressad situation, vad jag tyckte om grupparbeten, ge exempel på när jag tyckte jag lyckats med något och en miljon andra grejer. det var ganska spännande faktiskt, och jag tyckte nog att jag fick till rätt skapliga svar på det mesta utan att kompromissa med mig själv. jag tycker ju liksom inte att jag skulle vinna något på att ljuga och till exempel säga att grupparbeten är det bästa jag vet, vill de ha en extremt extrovert lagspelare så är det faktiskt inte mig de söker.

men ja, det kändes bra i alla fall. sen skulle de kalla till "djupintervjuer" nästa vecka som jag ombads hålla en lucka öppen för, och jag vet inte, så kanske de säger till alla, men jag skulle ju i alla fall inte säga så till någon som jag inte tyckte åtminstone var lite intressant.

jaja. vi får väl se. nu ska jag ladda om för att avsluta här på jobbet, åka hem, gå ut med hundarna och sedan åka iväg på rasklubbsmöte. jag är ju inte jättepeppad, men plikten kallar.

Tinto

Undrar hur en djupintervju kan vara, jag tycker att redan det du brskriver låter... Kanske inte precis djupt, men... Jag har aldrig varit på nån intervju. Förekom inte i mitt jobb, man skickade in betyg och den med högst poäng fick jobbet. Nå, det ska bli spännande att höra hur det går.

2015-06-15 14:40:53

.jag

@Tinto: ja, jag har ingen aning...den här intervjun varade i 1½ timme, så det var ju liksom inte bara lite lätt skummande på ytan. men det återstår att se, om det nu blir av.

2015-06-16 08:22:59


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.