jamen hurra. eller kanske inte.

.jag 2015-06-05 06:30 (inga kommentarer)
ja, så verkar det som att den här monsterförkylningen som snart har varit runt hos alla på jobbet även har landat hos mig. vaknade med dundrande huvudvärk och ont i halsen.

och igår blev mr S skitsur på mig för att jag sa någonting om hur det såg ut i källaren, vilket är en öm tå hos honom, JAG VET, men för det måste jag väl få ha en åsikt kan man ju tycka. men nä, inte om man vill riskera ett utbrott tydligen, där det dessutom uppenbarligen är okej att häva ur sig exakt vad som helst till den som råkar stå i vägen för "han mår dåligt och har inga marginaler". NÄHÄ? så bara för att man mår dåligt så får man bete sig som ett svin? fan vad jag skulle ha betett mig då det senaste halvåret om jag bara hade vetat att det var helt okej att släppa alla spärrar och vråla ut sin frustration på vem som, och komma med ungefär de värsta förolämpningarna som finns och sticka in kniven där den gör mest ont. skit samma liksom, jag är väl ändå bara nån jävla soptunna som man kan fylla gång på gång.

nä. den här helgen blir nog inte så rolig som jag hade hoppats på. och idag är det halv dag, men den kan jag väl glömma för det är så jävla mycket att göra, och produktionen ska köras hela helgen så då har jag att välja mellan att jobba i helgen eller komma till ett jävla mount everest av jobb på måndag. inte oändliga valmöjligheter liksom och FAN vad jag är trött på det här.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.