fredag

.jag 2015-05-29 11:52 (3 kommentarer)
äntligen fredag, ja. den här veckan har varit jobbig. inte för något särskilt egentligen. L har inte ringt mer än ett par gånger, på jobbet är det väl jämna plågor och jag var ju till och med ledig i måndags. fast det där besöket in my home town tog nog mer på krafterna än om jag skulle ha jobbat, åtminstone mentalt, för trött som jag vet inte vad har jag varit hela veckan. igår kom jag hem ett par timmar senare än vanligt eftersom jag och N var och tog en födelsedagsfika efter jobbet, och sen var jag som ett gnälligt barn när vi skulle städa. men sen blev det städat och jag fick gå och lägga mig i en renbäddad säng.

har lite ångest inför helgens barnvaktande, det är ju inte precis en sinekur och jag som är så trött redan. men ja, det får ju gå ändå. de brukar ju för all del vara rätt så bra på att sysselsätta sig själva, det jobbiga är ju när de säger "snälla mormor, kan vi inte leka inte-nudda-golv" och man känner att man måste göra det fastän det i själva verket är astråkigt och dom tröttnar ju aldrig heller. haha. ja, det är väl inga stora bekymmer för allt i världen.

och nu är det som sagt fredag och jag ska jobba ett par timmar till, sen åka och handla och sen hem och göra tårta till N:s kalas. sen ska jag och mr S göra pizza och dricka champagne, för vi har lite att fira. nämligen detta: att banken inte längre äger delar av vårt hus. nu tillhör det oss helt och hållet. så. jävla. gött.


sodanismo

lånen helt avbetalda på huset? vilken jävla GREJ! grattis! så sjukt värt att fira!

2015-05-29 14:04:13

ikapiika

Oj! Det var inte illa! Fira på.

2015-05-29 17:53:03

AnnA

Fint det där, skuldfri :) Grattis!

2015-05-29 19:31:25


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.