söndagskväll

.jag 2015-05-24 20:24 (inga kommentarer)
nä, men helgen var väl bra, fram till nyss alltså då L ringde och liksom underminerade det goda humör som jag lyckats uppbåda. men det går kanske över igen.

i fredags hade jag en underbar kväll med J, där vi åt, drack, pratade och skrattade konstant och nonstop i sex timmar. kom hem sent, sov inte speciellt bra på natten för det gör jag inte när jag går och lägger mig proppmätt, så när klockan ringde på lördagsmorgonen kände jag mig mer död än levande, men det fick det väl vara värt. åkte och tränade viltspår med hundarna, det gick fantastiskt bra. sen åkte jag hem och sen slocknade vi allihop, jag sov nog ett par timmar där på eftermiddagen. sedan hasade jag mig ut i trädgården, tände grillen, hällde upp ett glas vin och läste deckare. sedan grillade och åt vi och sen kollade vi på "game of thrones" och sen gick jag och lade mig med förevändningen att jag skulle läsa, men slocknade tämligen omgående. sov nog nio-tio timmar i ett svep, så det var väl behövligt antar jag.

idag har jag gått långpromenad, bakat bröd, rensat ogräs, lagat söndagsstek, sett sm-final i handboll och tagit det allmänt lugnt. och allt var väl bra fram till dess att L ringde då. men nu får jag väl lägga detta bakom mig.

imorgon är jag ledig och jag ska åka och hälsa på mina föräldrar i deras nya lägenhet. så kan man i alla fall stryka det från att göra- och dåligt samvete-listan.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.