helg

.jag 2015-05-16 18:31 (1 kommentar)
ja, men just nu, exakt just nu, är väl allt helt okej. jag sitter med fötterna på bordet, musik i högtalarna, eld i kaminen, deckare i knät, vin i glaset och snarkande hundar bredvid mig. vaknade med en fullkomligt vidrig huvudvärk i morse men den har gett med sig nu. mr S' slöa kompis är här men just nu är de ute med S-hunden. igår pratade jag med L och allt var rätt bra, just då. idag har N och barnen varit här, lille A fick cykeln jag köpte på blocket för ett tag sen men blev inte glad, i alla fall inte som jag hade förväntat mig. men kanske är han lite som L var när han var liten, han gillade inte överraskningar. vi gjorde ingen grej av det utan tänkte att det kommer väl.

både valpen och minsting har gått varsitt riktigt svårt viltspår idag. valpen fixade det med bravur, minsting hade lite problem men han behöver å andra sidan få lite utmaningar för att utvecklas.

imorgon är det utställning med rasklubben och den hade jag väl kunnat vara utan, men men. lite roliga människor får man väl träffa i alla fall. och på fredag ska jag gå ut och äta och dricka vin med min bästa J, som jag, när vi jobbade ihop, inte hade vett att uppskatta lyxen av att få träffa en så fantastisk människa varje dag. nu när vi är före detta kollegor är våra stunder ihop sällsynta och dyrbara som diamanter. J är precis som jag i vissa avseenden, vi har exakt samma värderingar och referensramar och hell, yeah, vi regerar. så känns det när vi träffas och det är bra. så det ser jag fram mot. plus: J är en sån där förträfflig människa som ger mig energi. det är härligt, jag som mest brukar bli trött av att umgås. jag behöver fler J:n i mitt liv.

nu: lägga sista handen vid lyxmåltid, hälla upp mer vin. trevlig lördag hypodeaner!

ikapiika

Tack det samma!

2015-05-16 23:22:06


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.