I told you about the blue

.jag 2015-05-11 07:52 (inga kommentarer)
och så var det måndag igen, de här helgerna känns så försvinnande korta. fast nu stundar ju en långhelg, fyra och en halv dags ledigt, och efter att förhoppningsvis ha rett ut en del tjafs i rasklubben igår kväll känns väl inte söndagens utställning fullt lika motsträvig längre. note to self: det blir roligare om man försöker fokusera på det som är roligt istället för att irritera sig på det som inte är det. skulle väl behöva brodera detta i korsord och hänga upp på väggen för att bli påmind stup i kvarten, eftersom jag är en sån som inte bara kan rycka på axlarna och slå ifrån mig. jag har beställt en bok på biblioteket som heter "sluta älta och grubbla" eller någonting liknande, inte för att jag någonsin blivit hjälpt av självhjälpsböcker förut, men man får ju försöka i alla fall. kuratorn på vårdcentralen gav mig en lista på tankar man skulle kunna tänka när man fastnat i så kallade tankefällor, men det var nog mer inriktat på ångestrelaterade grejer och inte på när man retar sig på att folk är så in i helvete dumma i huvudet att man liksom går och läxar upp dom inombords i efterhand.

ja, men i alla fall. L ringde igår och ville berätta om "ett framsteg" som han tyckte att han hade gjort. sen ville han ändå ha bekräftat att han gjort rätt, så om det var så mycket framsteg vet jag väl inte, men huvudsaken var ju att han tyckte det. och framför allt att han inte kastade sig huvudstupa in i duschen utan åtminstone försökte resonera med sig själv om huruvida det var rimligt att man blir "smittad" av ett hårstrå på golvet eller vad det nu var. det är ju såklart ett framsteg och jag betonade hur duktig han varit, vilket känns...tja, jag vet inte. när varje toalettbesök ligger i riskzonen för rena rama domedagen så känns det rätt svårt att uppbåda den här entusiasmen som kanske skulle behövas, eller det handlar väl kanske mer om att jag är så satans trött på att höra talas om allt det här, men jag tänker att han nog kanske ändå vill höra att han är duktig?

nu: jobbajobbajobba. plöja lagtext (eftersom den här puckochefshistorien fortfarande inte är löst och jag inte kan vänta på att hon ska få tummarna ur röven, så då får jag väl ta den krångliga vägen istället), inventera, göra åtgärdsplaner. nu kör vi.






Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.