fredag för helvete

.jag 2015-05-08 10:26 (inga kommentarer)
eftersom det har slumpat sig så att L har ringt de senaste gångerna jag har planerat att träna med hundarna så tänkte jag igår när jag skulle ha spårträning med min kurs och egentligen hade tänkt passa på att träna själv också, att nä, dom får väl vara hemma. så jag åkte hem från jobbet, städade och sen satt jag och läste ända tills det var dags att ge sig iväg till kursen. och naturligtvis ringde han inte bara för det så jag hade kunnat träna hur länge som helst. men, ja, det är ju bättre att han inte behöver ringa såklart.

mr S kom hem från jobbet och var sur som ättika för han hade bråkat med sin chef. eller rättare sagt, hans chef hade skällt ut honom för något fel som berodde på att chefen hade lämnat fel uppgifter och mr S hade gjort det som skulle göras enligt uppgifterna som han fått av chefen, men tydligen skulle han även begripa att det inte var rätt. hur man nu ska kunna det? ja, så han var sur, med all rätta tycker jag, men sen fortsatte den här surheten. han åkte och tränade rallylydnad med S-hunden och sen kom han hem och var sur eller kanske mer stressad för att de hade frågat om han kunde hjälpa till på en tävling och då kunde han uppenbarligen inte säga att nej, jag har tyvärr inte tid, utan det skulle han spotta och fräsa ur sig inför mig istället, hur jävla ont om tud han hade och att han skulle fan sluta gå kurser för det tog sån jävla tid och det var så mycket krav på att man skulle hjälpa till jämt. och jag sa ingenting mer än att man får säga nej till ideellt arbete, folk gör det hela tiden, men tänkte i mitt stilla sinne att det nog inte finns någon som har så låg stresströskel som mr S, han tycker på fullt allvar att han är "helt fullbokad jämt" för att han har EN aktivitet EN KVÄLL i veckan, och för att han vid ETT TILLFÄLLE har blivit ombedd att hjälpa till på en tävling. den veckan som tävlingen är har jag grytträning med valpen på tisdagskvällen, kurs på onsdagskvällen, tävlingen är på fredagen och jag ska träna viltspår på lördagen och hjälpa till på en utställning på söndagen, det är ju kanske inte heller någonting att sträva efter i och för sig. men i alla fall. nästa vecka kommer sotaren och det brukar mr S sköta i vanliga fall, men på hans jobb kan det vara knepigt att få ledigt och han hade precis fått ta ledigt för att besiktiga bilen och om några veckor skulle han till tandläkaren, och nu när han var sur på chefen ville han absolut inte föra den saken på tal igen, men då kunde han liksom inte bara säga det utan fräste att "du får fan i mig ta sotaren för jag tänker fan inte slicka röv hos den där jävla idioten för att få ledigt" och jag blev asförbannad och fräste tillbaks att det kunde kanske vara på sin plats att fråga "har du möjligt att..." och inte bara ge order, och då bad han faktiskt om ursäkt, flera gånger till och med. så kvällen slutade i alla fall inte i misär.

och idag är det fredag. jag sitter på jobbet, kommer fortfarande ingen vart med den här puckochefsfrågan så jag kan inte riktigt komma igång med mitt nya projekt. istället hjälper jag M lite sporadiskt, sorterar lite papper, skriver lite på min jobbansökan och sådär. lite spretigt som jag inte riktigt gillar, men det är ju i alla fall fredag. viltspårträning imorgon och en ledig söndag. då ska jag kanske åka och köpa tomatplantor, det blev inget av med att sätta fröer i år, och flytta pallkragar och plantera bönor. det ska visserligen regna men det gör ingenting, jag har inget emot att vara ute i regnet. sen tänker jag att vi ska äta pannkakor och elda i kaminen och titta på "game of thrones". hoppas det blir så.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.