måndagen

.jag 2015-04-27 14:09 (inga kommentarer)
jaha, måndag igen och jag är väl måttligt peppad just nu. fortfarande sur, även om jag inte visar det, men hela gårdagen gick liksom i surhetens tecken och tro för all del inte att mr S tog något initiativ till någon form av försoning, trots att det, enligt mig då, var han som var den som brusade upp och var irriterad och obehärskad. men det är tydligen bara jag som inte får vara det (självömkan de luxe, I know).

ikväll är det möte med rasklubben och jag är rätt så opeppad över det också, för de här mötena brukar dra ut på tiden och ibland vara rätt så odisciplinerade och jag har i och för sig inga problem med att slå näven i bordet och återföra folk till dagordningen, men jag tycker väl att det är ordförandes roll och inte min. och sen känner jag just nu inget större engagemang heller, det känns mest som att det är ett antal heldagar per år som man mer eller mindre måste ställa upp på för att inte andra ska bli sura, och det är inte precis den moroten jag vill jobba efter. vi startade en kommitté för grejer jag brinner lite för förra året, men engagemanget där är väl rätt svalt eftersom det är samma människor som drar runt på alla poster och det är skitsvårt att hitta tillfällen då alla kan, och eftersom vissa är rent fientligt inställda till att använda andra mötesformer än träffas IRL så blir det väldigt tungrott och jobbigt. plus att det är vissa personers agendor som alltid har företräde, och de agendorna krockar av olika skäl alltid med min agenda, eftersom jag har två andra föreningars verksamhetsår att ta hänsyn till också, så, ja, det känns mer bökigt än roligt faktiskt. men jag har skissat på en plan hur jag ska kunna backa ur lite snyggt, så jag hoppas den går i lås.

ja, men det är åtminstone kort vecka den här veckan. jobbar imorgon och på onsdag, halv dag på torsdag, ledig fredag-lördag-söndag. alltid något att se fram emot hoppas jag.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.