onsdag, va?

.jag 2015-04-22 07:15 (inga kommentarer)
jo, jag sökte det där jobbet. jag fick också bekräftat att min kollega S söker ungefär alla jobb som finns att söka. det är ju lite tråkigt, för hon kommer förr eller senare att hitta något, och snarare förr än senare, hon har den typen av tjänst som finns på de flesta företag och i många olika branscher. min typ av jobb finns det ju inte så många av, det straffar sig att vara nischad i en smal bransch. och sannolikheten för att jag skulle få det här jobbet jag har sökt är väl...ganska liten, egentligen. i annonsen sökte de efter en helt annan yrkeskategori, någonting som jag inte är. men arbetsuppgifterna påminde om mina och själva upplägget påminde om min tjänst. jaja. jag snodde ihop ett cv och ett brev där jag skröt om hur jävla förträfflig jag är och skickade in, nu kan jag inte göra mer.

sen skulle man ju uppge någon referens. eftersom jag bara har haft en arbetsgivare tidigare och jag slutade där 1997 och inte haft någon kontakt alls med någon som jobbar där sedan dess så känns det ju inte så aktuellt. och jag tyckte väl inte precis det var läge att fråga min chef, så jag frågade min kollega S för hon har sagt att jag är en av typ tre människor i hela världen som hon skulle rekommendera till ett jobb, och sen mailade jag vår fd forskningschef, och han svarade att han gladeligen ställde upp, eftersom jag var "en klippa i verksamheten". haha. ja, men det känns ju bra.

året innan jag köpte min nya bil köpte jag en helt ny uppsättning sommar- och vinterdäck till min gamla volvo. när jag sen sålde Volvon bytte jag snålt över till en uppsättning urgamla däck som jag inte blivit färdig att köra till tippen med. nu visade det sig att den dimensionen passade till mr S' bil och nu är det han som står med slitna däck, så idag ska jag köra och lämna hans bil till en däckfirma så de ska skifta fälgar och ha sig. tyvärr öppnar de inte förrän 10, vilket passar extremt dåligt in i dagens jobbschema, men det får väl lösa sig. jag hoppas verkligen att det går att förmå dom att ha detta klart till klockan 14 när jag slutar, vilket mr S glömt att upplysa dom om när han ringde och bokade tid. har verkligen ingen lust att fördriva kanske ett par timmar efter jobbet i väntan på att få hämta bil och däck för att sedan idiotstressa hem för att hinna till brukshundklubben och kursen ikväll. men jag får väl försöka VÄDJA till däckgubbarnas goda hjärtan, om de har några. men i alla fall. det här stressar mig. det stressar mig också att mitt ena halvljus är trasigt och att jag inte fattar hur man ska kunna byta lampan med mindre än att man monterar bort halva motorhuven. jag har VÄDJAT till J här på jobbet om hjälp, men han är jätteupptagen den här veckan så det blir när det blir. typ: vet inte när, och det stressar mig också. FAN.

kommunens pratmänniska har gett mig i uppgift att samla ihop "stunder där jag känner glädje". hittills: inte jättemånga. men det kommer kanske.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.