idag

.jag 2015-04-16 20:37 (inga kommentarer)
min kiropraktor påstod att det är helt normalt att få bakslag i en läkningsprocess, så normalt att han nästan hade väntat på det. sen körde han utan tjafs in nålen på exakt det ställe där det gör ont och, tja, det kändes ju kan man väl säga utan att överdriva nämnvärt. nu är hela muskeln öm, men det vore ju konstigt om den inte vore det. jag åkte hem och städade i slow motion, sedan satt jag en stund med värmedyna och läste ut "garnethill", en klurig mordhistoria som jag gillade. gillade speciellt maureen. att hon inte ser sig som ett offer fastän hon haft det tufft, utan är streetsmart och handlingskraftig, men samtidigt extremt mänsklig. bryter ihop ibland, fattar fel beslut ibland, dricker för mycket ibland. har lånat del två på biblioteket och ska förhoppningsvis plöja den i helgen.

och så ringer min mamma och säger att nu är försäljningen av mitt föräldrahem avslutad och att vi, jag och mina syskon, ska få en slant att beta av våra respektive huslån med. jag och mr S har ju gjort upp en amorteringsplan som ska göra oss skuldfria om tio år, men nu ser det ut som att detta skulle kunna bli av ännu tidigare. alltså va. det här är ju verkligen fina grejer. och ja, det är kluvet. jag är såklart jättejättetacksam för detta. vilket samtidigt ger mig extremt dåligt samvete eftersom jag ändå känner som jag gör för mina föräldrar.

imorgon ska jag till vårdcentralen och fortsätta kartlägga mig själv hos kuratorn. och på måndag ska jag träffa kommunens pratmänniskor. det rör på sig nu, får man väl säga.

ja, men annars så började jag nästan gråta när jag stod i duschen och tänkte på texten till "knalle-juls vals", hur knalle-jul i sista versen far hem till sin fru, som tror att han gått på krogen och druckit upp förtjänsten av 99 sålda julgranar, och så kommer han hem nykter och ger henne den sista osålda granen och "trehundra kronor som jag spart". BÖÖÖÖÖL, så rart. och exakt DÄR markerades väl någon ny bottennivå i pms-hormon-stress-känslostormar. jaja. det är roligt nästan jämt. nu har jag tagit en värktablett som jag hoppas ska ta udden av helveteshuvudvärken och så ska jag läsa lite spårteori och sedan hoppas jag få sova.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.