igår

.jag 2015-04-16 10:45 (5 kommentarer)
igår var jag så trött på allt när jag kom hem att jag tryckte i mig två kexchoklad och sen spelade jag ruzzle en stund innan jag gick ut en runda i skogen. sen var det dags att åka iväg och träna med hundarna, det gick hyfsat men, note to self, jag måste nog se till att komma iväg ännu tidigare för att hinna köra igenom både valpen och minsting ordentligt, nu kände jag lite att jag fick stressa lite med den ena för att hinna med den andra. men men. och, note to self 2, ska även göra en ordentlig träningsplan och inte bara improvisera några moment.

sen höll jag kurs och det gick bra. det är faktiskt det roligaste i min tillvaro just nu, och jag som ändå förr i världen alltid har tänkt att det måste ju verkligen vara döden i grytan att hålla allmänlydnadskurser, för dit kommer ju bara folk med sina ouppfostrade ettochetthalvtåriga hundar och förväntar sig någon himla quick fix à la césar milan. men min grupp är så himla trevlig och positiv och det går framåt för alla. så det är faktiskt riktigt riktigt roligt, och flera stycken har sagt att de är nöjda och tycker det är bra övningar och att deras hundar har gjort framsteg.

mindre kul var väl dock att jag var så extremt uppe i varv när jag kom hem efter kursen, hjärnan spann i 180 km/h kring allt möjligt och den gick. inte. att. stänga. av, trots allehanda knep. så vad har jag sovit i natt, två timmar kanske? det känns ju sådär i kombination med pms och dito spänningshuvudvärk från helvetet. och så har jag lågkaloridag i mitt 5:2-schema så jag kan inte ens tröstäta, men jag tycker inte om tröstätarbeteende (hos mig själv) så det är väl bara bra.

och det är så jävla KALLT. alltså, jag är verkligen en höst- och vårmänniska på alla sätt och tycker egentligen att högsommaren är ganska jobbig, men nu börjar till och med jag längta mig fördärvad efter sol och värme. sitta ute i t-shirt, grilla och dricka vin. snart?

sodanismo

jag har upptäckt med åren att min pms också ger mig sömnstörningar. hurra hurra. kanske att du har samma grej?

2015-04-16 10:48:51

.jag

@sodanismo hm, det sambandet har jag aldrig tänkt på, men varför inte? en grej till i kavalkaden av festligheter liksom :)

2015-04-16 11:12:27

sodanismo

the fun never ends, så att säga. <3

2015-04-16 12:55:18

.jag

eller hur @sodanismo. pms goes klimakterium och sen dör man.

2015-04-16 20:05:58

eeee

Jag är också supersömnstörd under PMS, där typ hjärnan inte stänger av sig inför sovandet och om jag somnar vaknar jag flera gånger om och har lika svårt att somna om varje gång

2015-04-16 20:05:59


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.