tisdagsrubrik

.jag 2015-04-14 10:35 (2 kommentarer)
ja, det stretar ju på, det här livet. idag har jag bestämt mig för att ha en sån där dag, eller kväll åtminstone för jag jobbar ju, men kväll när det är tillåtet att slappa, tända en brasa, sjunka ner i soffan med en bok eller en tv-serie utan krav på att prestera något speciellt. finns det inget annat att se fram mot så kan man ju i alla fall försöka unna sig en skön kväll i hemmets lugna vrå, så gott det nu går åtminstone. annars är det mesta ganska grått och jämntjockt. jobbet är tråkigt, jag tycker inte att jag kommer igång ordentligt utan bara petar och pillar här och där utan att hitta flyt eller någon röd tråd i någonting. idag såg jag att jag bokat in ett möte med två personer, men glömt skicka kallelse. the new me, den där förvirrade och glömska jag inte riktigt gillar att jag har blivit. å andra sidan hade jag även skrivit upp att jag skulle göra en grej idag som det visade sig att jag hade gjort men glömt bort, så the new me jobbar ju lite i det tysta också, tydligen. ja, i alla fall så fick jag en lucka på ett par timmar där jag skulle haft möte, som jag då inte behöver fylla med att göra någonting som jag tydligen gjorde klart förra veckan. men jag får väl ta tag i något annat projekt på min dåliga samvetslista istället.


men bra saker just nu:

* i natt sov jag riktigt bra, vaknade bara till någon enstaka gång men somnade snabbt om igen. det är ju inte så dumt.

* igår kväll tog jag mig faktiskt iväg och tränade, och när jag hade tränat klart hade L inte ringt. jag ringde honom lite senare och då var det förhållandevis bra. eller bra och bra, men allt som inte är nattsvart ångestmörker får ju ses som ett plus i det här sammanhanget.


* ett datum för en halvtråkig grej som krockade med en betydligt roligare grej i min kalender blev plötsligt ändrat, och lika plötsligt slapp jag välja bort den roligare grejen till förmån för ett halvtråkigt måste.

* någon har visat intresse för att köpa N:s och D:s hus nu i dagarna, så HYPOTUMMAR FÖR DET, PLEASE?

sodanismo

tummar hålls!

2015-04-14 11:46:38

AnnA

Hypotummar, bägge!!

2015-04-14 13:53:56


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.