rubriken rubrik (uppd)

.jag 2015-03-24 10:17 (1 kommentar)
sitter på jobbet och det är tisdag men känns som måndag. det är ju en trevlig känsla och i eftermiddag ska vi åka till soptippen och slänga grejer, vilket nästan alltid får mig att bli på bättre humör. ändå: sjukt irriterad på allt. mensvärk från helvetet och jag vill helst av allt bara ligga i fosterställning och, tja, hoppas att saker blir bättre. istället är jag helt orimligt irriterad på min assistent, för hon och chefen har utan att jag ens har blivit tillfrågad kommit överens om att hon ska börja klockan sju fram tills högsäsongen drar igång efter påsk. och hon är en sån som alltid kommer tidigare än vad hon sagt. i vissa avseenden stör jag mig nästan lika mycket på folk som kommer för tidigt som jag stör mig på folk som kommer för sent. jag tycker om mina ensamma morgnar på jobbet, jag är van vid att få hållas med mitt i lugn och ro i åtminstone ett par timmar innan folk börjar drälla in, och jag uppskattar inte på något vis att någon sliter upp dörren och tjoar GODMORGON redan vid tjugo-kvart i sju och jag tänker i vredesmod att jag fan ska börja jobba klockan fucking TRE PÅ NATTEN bara för det. fast nä, det ska jag ju inte och jag kan ju inget göra åt vad de har kommit överens om. sur är jag ändå, dock, fast inte så det märks förstås.

och så har det blivit strul med min kurs som jag ska hålla, för jag sa att jag bara ville ha åtta deltagare och sen var det plötsligt nio ändå, och det känns ju dumt att peta någon som har fått en plats och då tyckte jag att då kan det lika gärna vara tio för det är lättare om det är jämna par, och nu är det tjafs om vem som ska få den här tionde platsen och det finns tydligen hundra sätt att tolka vem som är första reserv på, jag blir så trött. kan inte saker bara flyta på. eller kanske att JAG får bestämma vem som ska gå på min kurs. men nä, nu är tydligen gud och halva världen inblandad i detta och då får väl gud och halva världen reda ut det också då.


hej hå. nä, men jag får väl fokusera på SOPTIPPEN som tydligen är det roligaste i mitt liv just nu. fast först ska jag jobba och fabulera ihop något protokoll så att det ser ut som att vi haft en rutin för en grej i evigheter och inte panik-kommit på den inför en inspektion i en fråga som jag inte har fått vara med och styra upp från början men nu tydligen förväntas sopa upp och snygga till i efterhand. suck.


---

senare:

i söndags sms:ade jag N och frågade om hon ville att vi skulle ta med ett extra våffeljärn till A:s kalas imorgon, men nä, det behövdes ju inte, hon hade visserligen inget själv men hon skulle låna av D. men nu hörde hon av sig SJÄLVMANT och hörde sig för om det kanske inte var bäst att ha ett extra i alla fall, och om jag kom på något mer som behövdes förutom sylt och grädde. fortfarande rätt stram ton, men ändå, ett initiativ till kontakt som inte var mitt. just nu får man sannerligen vara glad för det lilla här i världen.

sodanismo

<3 <3 <3

2015-03-25 08:25:20


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.