jaha, typ, liksom

.jag 2015-03-06 19:37 (4 kommentarer)
jag ligger i sängen och läser. eller ska läsa om en stund. trött är väl inte en rättvis beskrivning, jag är mer...tom. skönt att det är över. skönt att få varva ner efter två dagars intensiv anspänning där jag med hjälp av S sett till att allt flutit på, att det har hänt saker, tider har hållits, att det har funnits mat när det varit dags för lunch och kaffe och kaka när det varit paus, diskat och plockat undan och dukat fram nytt och ständigt bryggt nytt kaffe och fyllt termosar och legat steget före för att serva tjugo personer. PLUS att jag har hållt tre presentationer, hållt i teamworkövningar och varit moderator för hela skiten. kanske är det okej att vara trött efteråt då.

kan dock inte låta bli att noja lite för att jag kanske har varit too much, tagit för mycket plats, kanske tycker de andra att jag är en ren plåga som man bara måste uthärda. försökte luska fram feedback, men det gick inget vidare, alla var trötta och ville hem och det enda som egentligen var klart var att alla hade gillat maten. och det är ju förstås bra, fast jag inbillar mig givetvis nu att det var för att de egentligen inte gillade det här. alltså mig. man är ju så underbart snäll mot sig själv. NOT.

och min chef är ju som en mussla i vanliga fall också, så det var ju inte så att han brast ut i oceaner av feedback. och hans tystnad är så JÄKLA svårtolkad. men som mr S sa, är han inte nöjd och inte säger ifrån så får han väl skylla sig själv. och visst. fast det hjälper ju inte mot känslan av att jag är en sån som tar upp allt utrymme och som man bara måste uthärda för att man inte orkar göra något åt situationen.


nu försöker jag ladda om inför morgondagens kurs i ledarskap, kan väl inte säga att inspirationen är på topp. men det får väl gå ändå.

LaBonita

Men? Var det du som sa: Konferens? Ok - då ska jag handla mat dryck och fika till alla och jag ska laga och servera och diska och serva. Förresten tänker jag vara moderator och hålla i teamworkövningarna också. Så det så. Och Presentationerna är mina. De ger ni fasen i, de ska jag hålla!
Javisst - Det går att säga nej. Men jag tycker nog att de inte ens borde tänkt tanken att lägga så mycket på dig. Varför var det tex bara du och mr S som skötte allt kring maten?! Galet och orättvist mot dig. Galet!
<3

2015-03-07 12:22:59

Tinto

Håller med Bonita!

2015-03-07 19:01:49

.jag

@LaBonita: det var inte mr S utan min kollega S, men ja, så var det. och ja, det låter helt crazy när jag läser det (även om vi hade kul också, men man kommer inte ifrån att det varit galet jobbigt att hålla i ALLTIHOP). nästa år får det bli någon slags förändring. basta.

2015-03-08 12:30:43

LaBonita

Oj! Sorry! Kollega S. :)

2015-03-08 14:25:57


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.