nothing but a headache

.jag 2015-02-26 11:50 (inga kommentarer)
idag vaknade jag med huvudvärk och lär få somna med huvudvärk. en sådan där meningslös dag som man helt enkelt bara får genomlida. roligt är det inte, men det går väl över.

ännu en rätt lugn jobbdag, jag är ensam i lokalerna. jag och min chef har kommit överens om att ungefärligt upplägg för vår kickoff nästa vecka och jag spånar nu på en presentation som jag ska hålla om saker jag normalt inte håller på med, det känns ju...sådär. tidsplanen är inte direkt optimal heller, men jag har ju spånat lite i huvudet ett tag så lite idéer har jag väl, om det bara inte gjorde så jävla ONT i huvudet då.


men igår firade jag och mr S vår sjuårsdag genom att ligga bredvid varandra i soffan och äta marsipan och glo på "true detective". det var fint.
idag ska jag: jobba klart, åka och hämta två sängbord hos en kollega, åka och lämna dom hos N, åka hem, städa och sen inte göra ett smack mer. för imorgon är det först jobb, sedan årsmöte och sedan är det kurs hela helgen och sen är det måndag igen och då väntar dessutom en jobbmässig helvetesvecka som avslutas med ovan nämnda kickoff då, och sedan går hela nästa lördag till en kurs i ledarskapsutveckling inklusive en hemuppgift som ska vara gjord innan och som jag inte ens har tittat på än.

men nästa söndag hörni. då ska jag fan i mig bara slappa. och sedan är åtminstone just den här superstressiga perioden bitvis över. nu ska jag äta lunch och ta en huvudvärkstablett till.



Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.