it's not you

.jag 2015-02-27 08:16 (1 kommentar)
jamen den här STRESSEN alltså, och den här nytillkomna...tankspriddheten, får jag väl försöka kalla det för att mota bort tankarna på att jag håller på att utveckla någon tidig form av demens. igår glömde jag att jag hade massagetid efter jobbet, som tur var blev jag påmind av google-kalendern en halvtimme innan. då hade jag redan bestämt med N att jag skulle komma och lämna sängbord efter jobbet, vi fick till en liten lucka när båda kunde men nu fick jag panikringa och säga att hon skulle gå ner om fem minuter så kom jag sladdande som ett jehu och så kånkade vi upp borden och svor och fnissade lite åt LIVET, som det är just nu. galet och rörigt och stressigt men det ska väl bli bra i slutänden får vi väl hoppas.

sedan gasade jag iväg till massagen och en del av min massiva spänningshuvudvärk försvann, sedan handlade jag och åkte hem och städade och sedan kom mr S och ville att vi skulle åka till paris (ja, alltså inte direkt utan det lutar nog åt i höst) och så låg vi en stund och pratade om det, sen skulle han in till stan på bokrean och jag skulle aska ur kaminen och betala räkningar och läsa ut en bok som ska tillbaks till biblioteket, men så ringde L och dagordningen blev lite omkastad. men han hade haft en ganska bra dag, vi pratade bara lite kort om duschritualer och sedan en lång stund om karaktärerna i twin peaks, och han lät gladare än han gjort på bra länge. och sen kom mr S hem och hade gjort FYND och var uppåt värre, så bortsett från huvudvärken var det väl på det hela taget en bra dag.

i morse glömde jag sätta i linser och märkte det inte förrän jag satte mig i bilen. eh. det känns ju stabilt det här. eller kanske inte.

men jag har gjort mina hemuppgifter till utbildningen i helgen, jag har gjort mina åtaganden inför kvällens årsmöte i rasklubben, jag har några dagar till på mig att få till min kick-off-presentation, sedan ska jag andas och ta det lugnt. och så är det fredag och solen skiner och ingen av mina barn pratade med gråten i halsen igår, det är bra.

LaBonita

Tankspriddheten kommer från stressen och pressen.
hoppas allt lättar snart.
Kram!

2015-02-27 19:06:35


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.