ny vecka, nya tag

.jag 2015-02-23 08:36 (1 kommentar)
jamen söndagen blev rätt så lugn. åtminstone tills jag kom på att jag hade glömt att ringa den där gubben. eller rättare sagt, jag hade ringt honom tidigare i veckan, men då kunde han inte prata utan han bad mig ringa på fredagen och det hade jag inte riktigt tid med, så jag ringde på lördagen och då var det ingen som svarade och sen ringde jag igår och då visade sig att detta var en första klassens skitstövel, en tjurskalle av stora mått, jag ringde för att stämma av att han skulle utföra en uppgift som han åtagit sig att utföra i rasklubben senast den här veckan, och när jag nu äntligen fick tag på honom så var hans inställning "nä, det får väl du lösa, jag har inte tid". grejen är att om uppgiften inte blir utförd så är det en tredje part som blir drabbad på sätt som får klubben att framstå som rätt oseriös, och det vill man ju inte, och det är väl det kortet han spelar ut nu, han är inte engagerad i klubben så honom kvittar det väl. HERREGUD VAD SUR JAG BLEV, men jag försökte resonera, förklara att han åtagit sig detta och att det var hans skyldighet att slutföra uppdraget, men han bara: "nej, du får lösa det här, jag tänker inte göra det". så jävla surt och otrevligt bemötande. GAH. vi kom liksom ingenstans, och fan vad jag hatar när folk är så jävla dryga och inte vill bjuda till utan bara tycker att de enbart ska ha rättigheter och skyldigheterna får väl någon annan fixa. och dessutom tycka att det liksom är fritt blås att skälla och gorma om hur andra har skött detta uppdrag för hundra år sen i den här föreningen, det kan väl inte jag hjälpa.

men men. jag skickade ett mail till styrelsen och fick jättesnabbt bra med pepp och stöttning och så var det en som åtog sig att fixa detta. gubben kommer undan, och det stör mig, men klubben slipper åtminstone framstå som oseriösa och tredje part blir inte drabbad, det är ju det viktigaste. det här var en gammal historia från innan min tid, jag har numera styrt upp det så att den här situationen aldrig mer ska kunna uppstå. fast man vet ju aldrig, folk är såna idioter.

men i alla fall. det ovanstående fick mig en stund att känna att näe, JAG GER FAN I ALLTING NU. jag skiter i föreningslivet om det ska vara så att man ska offra sin fritid för bli utskälld för att man försöker sköta sitt uppdrag, jag hoppar av instruktörsutbildningen för jag ORKAR INTE MED att hela nästa helg ska gå åt till den och så hade vi någon hemuppgift som jag inte ens har börjat titta på än och grupparbete, fy FAN vad jag hatar grupparbete, och sen är det någon jävla ledarskapsutbildning som det också var någon uppgift att göra och när fan ska jag hinna det, och och och, depp depp depp. ja, det är pms-tider så jag är väl egentligen inte förvånad. men sen räckte det med att det ramlade in lite peppmail från styrelsen så kunde jag släppa det. eller det var väl framför allt för att jag slapp dra i det mer. och sen mailade jag dom som jag är en grupp med på instruktörsutbildningen och tittade lite på arbetet vi ska göra och det verkade inte direkt oöverstigligt, och ledarskapsutbildningen var inte än på några veckor. så nu känns det ändå rätt bra, bättre än om jag hade gett fan i allt. ska bara göra upp en tidsplan för mina uppgifter så det blir lite ordning och reda, det är kaoset jag inte riktigt kan hantera.

imorgon ska jag lämna bilen på service, så idag ska jag ta med hundarna, åka och lämna den på verkstan i grannbyn och sedan gå hem, åtta kilometer. nytta och nöje på samma gång. och ikväll ska jag träna tabata, jag blev inte förkyld den här gången heller. och jag fick i alla fall nästan en hel dag med bara vila, läsa, äta, surfa, hångla, slappa. jag ska försöka låta bli att tänka att det var som en droppe i havet. fokus på det man har, inte lägga energi på det man inte har.

LaBonita

<3

2015-02-23 18:43:46


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.