good vs bad

.jag 2015-02-19 09:04 (inga kommentarer)
DÅLIGT:
* tröttheten. igår höll jag på att somna på ett möte (så mycket att det märktes). på kvällen satt jag i soffan och klippte med ögonen redan vid halv åtta. gick och lade mig vid åtta, läste en stund, somnade som en gris, vaknade vid halv två och kunde inte somna om.

* vi har rivit en snedtaksgarderob i arbetsrummet så att det har blivit som en liten alkov och i det utrymmet hade vi tänkt ställa en bäddsoffa. det visade sig att det utrymmet är fem, FEM, fjuttiga centimetrar för kort för att bäddsoffan ska få plats, så nu måste väggen i alkoven rivas och byggas upp igen.

* oron för L. förr brukade det vara så att om han inte hörde av sig var allting bra. nu är det mer: mår han så dåligt att han inte ens orkar ringa?

* det känns som att jag håller på att bli förkyld. IGEN. förra gången jag kände så blev jag ju aldrig förkyld, tack för det, men är det istället dags nu? jag vill inte, hoppas det går över.

* jag hade ju fått i uppdrag av min mamma att köpa presenter till lille O, som fyllde år igår. jag köpte kläder, dels för att han behöver det, dels för att det fanns jättemånga coola barnkläder med superhjältemotiv på, som han gillar. sms:ade en bild på kläderna till min mamma som då kom med någon pik om att det bara var mjuka paket och tänk om han nu inte gillade det. suck. SUCK.

BRA:

* vi avverkade ett litet pass i arbetsrummet och det går framåt, om än långsamt (se ovan). någon gång kommer det att bli klart.

* ikväll ska jag träna (om inte förkylningskänslan ovan blir värre). ska testa zumba, som jag egentligen inte tror är något för mig, jag är ju inte danstypen liksom, men jag måste ju testa och tänk om jag tycker att det är jättekul? oavsett, jag kan behöva en eller annan endorfin.

* igår blev jag klar med de två projekten som har deadline 28/2 och jag har ägnat morgontimmarna åt att rensa skrivbordet, sätta in papper i pärmar och liknande sköna sysslor. tyvärr dök det i samma veva genast upp ett nytt projekt som varit lagt på is på obestämd tid på grund av saker som jag inte har kunnat påverka, men nu skulle det igång igen och vara klart helst igår. jaja.

* det är snart helg. visserligen ska barnbarnen passas och tårtor ska bakas och kalas ska genomföras, men alla måsten är avklarade till lördag eftermiddag, sedan är det ledighet och vila.

* jag ringde det där halvjobbiga samtalet till den där gubben igår. tyvärr hade han inte tid att prata utan jag måste ringa honom i helgen istället. men ändå, jag tog tag i det, det är ett plus.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.