fredag em

.jag 2015-02-13 13:29 (2 kommentarer)
äntligen fredag och äntligen helg och äntligen kanske jag kan få vila och återhämta mig lite, hur nu det ska gå till. jag tycker väl inte att jag direkt har överansträngt mig den här veckan, ändå har jag varit helt sinnessjukt trött snudd på varje vaken sekund. jag har jobbat mina åtta timmar per dag, men det känns inte som att jag har fått speciellt mycket gjort ändå, det känns som att jag mest har petat lite här och där i olika projekt och inte direkt slutfört någonting. och angående jobbet: idag skulle vi ju få veta det där hemliga som har varit på gång i typ en evighet, den här "deadlinen" har flyttats från 30 juni förra året till 15 oktober, 30 november, 15 december, 23 december, 31 december och nu slutligen idag då. har vi fått veta något? nix, och det var det väl inte direkt som trodde heller. men det är ju så JÄTTEKUL att jobba under såna här omständigheter, när man inte vet vilka förutsättningar som gäller från en dag till en annan. lite lugn och ro och ordning och reda, hade det varit så jävla mycket begärt? jag tycker faktiskt inte det.


i måndags kväll hade jag tänkt åka och träna, men struntade i det för det kändes som att jag höll på att bli förkyld. det blev jag inte, så i onsdags hade jag tänkt åka och träna, men när jag gick med hundarna i skogen kändes det som att jag knappt kunde hålla ögonen öppna, så då gav jag fan i det den dagen också. igår var det kurs med minsting och jag hade så god lust att ge fan i det OCKSÅ, men hur det nu var så släpade jag mig dit med noll inspiration, men det blev dock rätt bra när jag väl kom iväg. och idag har jag fått rensa och slänga lite grejer på jobbet och sånt piggar ju alltid upp. och snart är det helg och idag ska jag fan i mig köpa en semla på vägen hem och ikväll ska vi äta tacos och kolla på "på spåret" och sen hoppas jag på sådär tio timmars ostyckad sömn och att alla i min närhet ska må bra och vara glada. så ska jag nog komma på banan igen vad det lider.


AnnA

Underbart att jobba skiten av sig när man har nån slag domedagsprofetia hängande över sig som ett mörkt moln. Hoppas helgen blir lugn och fin!

2015-02-14 13:50:48

Tinto

Kom John Blund till dig? För han var då inte här i alla fall...
Vila så mycket du kan och ta hand om dig. Prioritera hårt blan alla måsten.

2015-02-14 15:09:49


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.