onsdagen

.jag 2015-02-11 08:14 (1 kommentar)
igår gjorde jag inte ett smack efter jobbet mer än åkte och köpte spolarvätska till bilen. sedan lät jag hundarna härja i trädgården medan jag satt i en fläck i solen och gjorde ingenting och sedan gick jag in och tände i kaminen och löste ett korsord och sedan glodde jag på "ryttarprinsen" på svt play och sedan kom mr S hem och vi pratade lite om hur vi ska försöka hantera den här ständiga konflikthärden kring stökighet och att saker aldrig blir avslutade, och fram till dess var det väl rätt okej, men sedan blev jag så trött, urlakad, dränerad. vi var inte osams på något sätt, det var mest bara jobbigt att prata om, men det måste ju pratas om, vi måste ju hitta strategier. och sedan ringde L och ville prata om toalettbesök och det gjorde mig väl inte piggare heller. och mr S försökte nog vara lyhörd och lämna mig ifred, för så brukar jag ju vilja ha det, men igår hade jag nog hellre velat ligga i hans famn och bli klappad på huvudet och få höra att allting kommer att bli bra. men jag orkade liksom inte ta tag i den biten av mig själv utan jag satt kvar i fåtöljen och teg i någon slags ofrivillig bubbla som utstrålade LÅT MIG VARA och när han gick ut med hundarna så grät jag en skvätt över PH och sedan gick jag och lade mig.

jag blev visst inte förkyld åtminstone, peppar peppar, det är väl alltid något, eller så är det bara en tidsfråga. men tröttheten är så förlamande, allting känns så JÄVLA jobbigt, tungt, liksom oöverstigligt även om det bara är små enkla grejer som ska göras så känns det fan i mig som att det är gigantiska berg att bestiga. men ja, det är ju bara att harva på, något annat alternativ finns ju inte.

bonus idag: ska ha möte med fd puckochefen. fd puckochefen träffade en ny man som råkade bo i samma stad som vår koncernledning finns i, så hon flyttade dit i somras och HALLELUJA så försvann en stor energitjuv. eller vi jobbar ju fortfarande inom samma organisation så helt av med henne är jag väl inte, men vi slipper i alla fall springa på varandra i korridorer och fikarum och det är ju ett stort plus. men idag ska hon komma hit och har kallat till något slags möte med mig och några till. jag känner inte jättemycket för det, kan jag väl säga, men det är med det som med allting annat på jobbet och annorstädes: bara att bita ihop och leverera. då kör vi.

sodanismo

<3

2015-02-12 07:46:48


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.