alla goda ting är inte tre

.jag 2015-02-02 15:31 (4 kommentarer)
jag har ingenting att skriva, känns det som, men jag brukar visst alltid skriva på måndagar så jag gör väl det då, och en gång hörde jag någon som sa att ernest hemingway (tror jag det var, eller någon annan lika känd författare) satte sig vid skrivmaskinen varje dag även om han inte hade någon inspiration, då skrev han helt enkelt "jag vet inte vad jag ska skriva, jag vet inte vad jag ska skriva, jag vet inte vad jag ska skriva...(eller något i den stilen)" osv, och sen plötsligt rann orden till och blev till ett nobelpris. typ. kanske inte jämt, men ibland så.

jaha, men det här livet är inte så kul just nu. det är liksom illa nog som det är med barnen utan att mr S ska starta ett världskrig, fast han ser det ju inte så. han tycker ju att det är jag som skapar konflikter, men jag tycker att man måste väl för helvete kunna få sucka och gnälla över saker utan att han ska bli så orimligt jävla ARG som han blev i lördags. och när han blir sådär arg så finns det liksom ingen hejd på vad han vräker ur sig, det finns liksom ingen som motsvarar mig ifråga om idioti och dumhet och han sågar ungefär allt jag gör och tycker och är längs med fotknölarna i rätt så mustiga ordalag som jag inte riktigt tycker att jag behöver stå och tacka och ta emot, och det blir det väl inte mindre konflikt av då. och sen blir det liksom ett vacuum där vi går och surar och det är så jävla jobbigt och tråkigt. häromveckan gick jag och formulerade en text i huvudet som handlade om hur FINT vi har det och varför jag är så kär i mr S, och idag känns det bara: MEN HA HA FUCKING HA. alla orden är borta.

och igår så låg jag och grät och så ringde L och då fick jag stänga av och svara och vara Normal och Må Bra. nu hade han bara en liten ocd-fråga som var överstökad på några minuter, och sen var hans ärende att han behövde hjälp med att borra och sätta upp typ gardinstänger och handdukshållare och han hade bett sin pappa men hans pappa kunde inte för han har tennisarmbåge och bara jag tänkte tanken på att gå ner i den stökiga källaren och börja leta planlöst efter borrmaskinen och borren och skruvar och pluggar och fan och hans mormor så ville jag lägga mig ner och dö, för att inte tala om att mr S gissningsvis skulle ta det som någon form av provokation då, men det kunde jag ju förstås inte säga så jag bara "ja, men jag kommer och hjälper dig på tisdag efter jobbet" och sen idag så gick jag till våran verkstadskille och frågade om jag fick låna hans borrmaskin och det fick jag. så det är vad jag ska göra imorgon. idag ska jag passa barnbarnen för N har kvällskurs på måndagar så varannan vecka behöver hon hjälp med barnpassning. inte alltid av mig, men den här veckan var det ingen annan som kunde. det är väl kanske inte riktigt vad jag orkar med, men jag måste ju.

och det är något skumt på gång på jobbet. min kollega S skulle vara ledig i fredags, och då hade chefen frågat henne om hon skulle vara nåbar "om det händer något i koncernen", och sen hade hon frågat om hon kunde åka på en information om ett par veckor och då hade han tyckt att hon skulle avvakta, för tydligen ska det hända något inom kort som eventuellt kommer att påverka oss jättejättemycket, men ingen kan säga vad eller på vilket sätt. jamen det är ju kul att jobba under såna omständigheter.

och jag jobbar parallellt med två olika projekt som jag har fått ta över efter fd forskningschefen och det är så jävla dåligt skött på alla vis att jag snart börjar gråta blod. FAN.

det är väl en sak att ha det jobbigt på jobbet om bara barnen har det bra och om man har det bra hemma. eller om barnen har det jobbigt, men det är bra hemma och jobbet flyter på, då finns det liksom någonstans man kan ta vägen och samla ihop sig på. men när barnen mår dåligt och det är kaos på jobbet och världskrig hemma så vet jag inte om jag tycker det här livet är så jävla roligt faktiskt. tre jobbiga saker av tre möjliga, det är inte så att jag känner att det är läge att köpa en trisslott direkt.


Tinto?

Kram.

2015-02-02 15:58:02

sodanismo

när allt fallerar samtidigt blir det så jävla tungt, jag vet. man kan ju ta att det haltar nånstans när resten rullar på men när allt tjorvar...då är det tungt. vi står bakom dig här, det vet du. <3

2015-02-02 15:58:21

AnnA

Massor av kramar från en som vet hur jobbtjorv är i alla fall. <3

2015-02-02 20:56:59

eeee

<3

2015-02-03 10:57:52


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.