end of jäveljanuari

.jag 2015-01-30 11:23 (inga kommentarer)
äntligen fredag, det känns som att den här veckan har varat minst en månad. jag harvar på med mitt vad som verkar ha blivit ett evighetsprojekt som i dagsläget är så stort och oformligt att jag just nu inte riktigt vet i vilken ände jag ska börja angripa det. men det är väl bara att börja dra i någon tåt och se vad som händer, typ. så nu försöker jag väl mest samla ihop lite motivation, som jag faktiskt hade gott om inför detta projektet, men det var ju innan det förvandlades från någonting jag själv kunde styra över till att mer handla om att städa upp efter andras illa skötta ansvarsområden.

imorgon går flyttlasset för L och jag tror att han har ringt varje dag om flyttstädning som oroar honom väldigt, men det hör nog mer ihop med hans asperger än med ocd:n. men han vill ju ändå klara sig själv, han vill absolut inte ha någon hjälp, och det är väl...bra, antar jag. men så har någon råkat säga att när man flyttstädar ska det göras lite mer noggrant än vid vanlig städning, och då fastnar han genast vid hur man ska definiera "lite mer noggrant". men sånt kan jag handskas med, det är inga problem, jag har hellre hundra såna samtal än ett enda om ocd (fast det vi hade igår handlade om en vattendroppe på badrumsgolvet och var ganska harmlöst, det är värre när det handlar om toaletthygien och hur man ska torka sig och såna grejer).

flyttstöken har liksom avlöst varandra och jag tänkte att på söndag, ÅH, då ska vi ta det lugnt, jag och mr S. men sen kom jag på att nejfan, vi ska ju på teater, i en annan stad dessutom och det tar väl minst en timme dit och minst en timme hem och snöa ska det visst också göra, och då kändes det bara ÅH VAD JOBBIGT ALLTING ÄR. och nästa helg ska jag på instruktörskurs hela söndagen. jag känner mig så himla sliten, jag vill bara vara hemma och ligga under en filt och titta på tv eller något annat som inte kräver något större engagemang.

nyss gick det förbi en kollega jag har rätt svårt för och han sa lite skämtsamt till en annan kollega att "vi skyndar oss att göra xxx så vi inte får skäll", av mig då underförstått, men jag tycker det är så jävla barnsligt det där när folk säger att de "måste" göra si eller så "för att inte få skäll" och med "skäll" menas då att någon annan (a k a den som "skäller") har någon form av synpunkt på hur personen ifråga gör si eller så. sen frågar personen om jag ska med ut på onsdag då några ska ha after work, jag kan inte då men jag svarade bara "nej" utan att gå in på varför och då svarade han (som är i min ålder) "nä, fan, man kan ju inte bli full på en onsdag, HÖHÖHÖ" och jag hade mest lust att skrika MEN VÄX UPP FÖR HELVETE. borde inte bry mig men eftersom jag har pms deluxe så ville jag mest sparka honom på smalbenet och ryta HÅLL KÄFTEN HÅLL KÄFTEN HÅLL KÄFTEN. men det gjorde jag förstås inte, jag vred upp volymen på P2 och låtsades som det regnade. jag önskar att det regnade, att snön kunde regna bort, att jäveljanuari kan ta slut.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.