torsdagstexten

.jag 2015-01-29 12:01 (inga kommentarer)
jag jobbar med ett projekt som först kändes jättekul, sedan har det pendlat mellan jättekul och oöverstigligt svårt allt eftersom det fortlöper och nya grejer dyker upp så att det jag trodde jag hade grepp om plötsligt svävar ut och visar sig vara mycket större och mer omfattande än vad man kunde tro vid första anblicken. och det mest irriterande är att i princip inget av detta som jag nu brottas med och svär över hade behövt göras om han-som-var-forskningschef-men-som-nu-har-slutat hade gjort rätt från början. så jävla otacksamt att behöva städa upp efter andra jämt. inte tjänar jag 650 000 om året som han gjorde heller.

men ja, jag ska väl försöka att inte vara bitter över det utan tänka på hur bra det kommer att bli sen, när det är klart, och när jag har infört mina nya rutiner som säkerställer att det inte kommer att bli så igen. men det återstår mycket jobb och jag har ju andra projekt som löper parallellt med detta, så jag är väl lite lätt stressad.

igår kom jag iväg och tränade och det var ett helt okej pass. idag ska jag först hem och städa och senare ikväll ska jag på kurs med minsting.

för övrigt är jag trött, har pms och ett grymt sug efter sötsaker och egentligen skulle jag vilja slöa mig igenom hela helgen, men vi ska ju hjälpa L att flytta så det går ju inte. men det är väl bara att bita ihop och hacka sig vidare framåt genom oxveckorna. till helgen ska det snöa och nästa vecka ska det bli kallt och jag känner mest att DET ÄR VÄL FAN OCKSÅ. jag såg vintergäck i trädgården i morse, jag tycker att det kan få bli vår nu.




Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.