ups and downs

.jag 2015-01-28 10:34 (inga kommentarer)
jag vill minnas att jag hade en period innan jul då jag kände mig för årstiden och med tanke på jobbsituationen ovanligt pigg och energisk. den tiden är väl förbi nu kan man väl säga. varje morgon när klockan ringer känner jag mig snudd på självmordsbenägen (obs, jag överdriver ganska mycket nu) och när jag sätter mig i bilen och fryser mig igenom den första milen till jobbet så är det inte direkt så att jag jublar över tillvaron. inte heller hoppar jag jämfota när jag har fått ett mail från chefen där han undrar om jag kan tänka mig att ta över ett ansvarsområde i ett av våra utländska dotterbolag eftersom jag har motsvarande ansvarsområde för vårt bolag. NEJ, det vill jag inte, det utländska dotterbolaget ligger i ett icke EU-land och där gäller helt andra regler än för motsvarande uppdrag i sverige, men det hjälper förstås inte att jag inte vill, det ska göras och jag bedöms vara den mest lämpade. jamentacksomfandå.

men ja, fokus på det positiva nu då. igår stökade jag undan räkningar, diskade porslin och fick undan en av två stora lådor med grejer från mitt föräldrahem som stod i vardagsrummet. sedan ringde L och så blev det lite ocd-snack, men det var i alla fall inte lika illa som det brukar vara. sedan visade det sig att hans skrivbordsstol hade gått sönder och då lyckades jag pracka på honom både min skrivbordsstol och mitt skrivbord som jag inte längre behöver och sedan ringde jag mister ex och övertalade honom att komma och hämta det här hos oss på lördag när vi allihop ändå är ute och kör med flyttgrejer. alltså åh vad jag gillar när det klickar med att andra behöver sånt som man själv har tänkt göra av med. och när det sedan fixar sig med transport och annat utan att man själv behöver slå knut på sig.

idag är planen påbörja ett stort utrensningsprojekt på jobbet, gå en långpromenad med hundarna och sedan åka och testa ett pass ryggträning på mitt träningsställe och, om jag är in the mood för det, rensa lite i arbetsrummet, annars gör jag det imorgon.

nu: jobbajobbajobba.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.