friday, not in love

.jag 2015-01-23 10:18 (inga kommentarer)
ja, fredagskänslan vill väl inte riktigt infinna sig här. det är kallt, jag har inget emot kylan i sig, men SNÖN. den tär på mig, och just nu är det så mycket som tär på mig att jag inte riktigt står ut med att skrapa rutor och halka på isfläckar och sånt där. samtidigt är det ju så otroligt meningslöst att lägga energi på fucking vädret, det är ju ändå ingenting som går att göra någonting åt. ju.

idag ska vi alltså åka till grannstaden och hämta en hyrd lastbil, det fanns ingen i vår stad, och jag har hela tiden tänkt att vi ska ta mr S' bil dit, men så var det någon jävla motorlampa som började lysa i den och då känns det väl sådär, inte för att det är jättelångt till grannstaden men det är väl ändå onödigt. men då innebär det att MIN BIL ska stå obevakad på någon jävla mack i helgen och det är väl i och för sig lika illa om något skulle hända mr S' bil (fast jag tänker att hans är äldre och kanske därför inte lika åtråvärd) och jag vet att folk lämnar sina bilar både här och där utan att det händer något och macken har väl i alla fall öppet rätt så länge och framför allt är det ju inte precis typ chicago, men det känns ändå olustigt. ja, jag vet att jag är orimligt nojig över sånt här, det har aldrig hänt något, peppar peppar, men då tänker jag istället att nu är det väl snart dags att det SKA hända något, att tjugofem år av bekymmersfritt bilägande nu ska betalas tillbaks på något sätt.

gah. jag är så trött. jag försöker fokusera på söndagen, när vi har kommit hem, lämnat och hämtat fordon och hundar och bara kan ta det lilla lugna. fast samtidigt i en annan del av hjärnan så tickar tankar om vad som måste göras inför nästa arbetsvecka, bröd som ska bakas, matlådor som ska fixas, hundar som ska aktiveras och så vidare. SUCK. ja, jag vet inte vad jag ville med det här inlägget förutom att gnälla av mig lite. nu är det gjort, nu ska jag förbereda ett jobbmöte.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.