sleepy

.jag 2015-01-15 09:05 (inga kommentarer)
trots att jag inte sovit mer än kanske fyra timmar natten till igår var jag ändå inte så trött som jag trodde jag skulle vara, eller så kanske det mer handlar om att jag blir lite manisk när det är för mycket. igår jobbade jag, sedan åkte jag in till stan där jag hade stämt möte med N. tanken var att vi skulle hjälpas åt att bära upp platta paket från ikea till hennes nya lägenhet, sedan skulle jag vara kvar i lägenheten och börja bygga ihop barnens våningssäng medan hon åkte och hämtade dom på dagis. så blev det inte, för N hade glömt att ta med sig ikea-paketen i bilen på morgonen så hon var på väg till huset för att hämta dom. huset, dagis och allt det där ligger kanske 2 mil från stan, så när hon ändå var där så åkte hon förstås även och hämtade på dagis och även en sväng till huset för att barnen skulle få packa ihop lite böcker och leksaker. så jag fick väl en och en halv timme på stan i snålblåst och regn. jag HATAR att vara i stan men det var ju bara att gilla läget, jag passade på att gå bort till optikern och beställa nya linser och sedan gick jag och köpte lite semlor så att vi kunde sitta och fika och ha det lite mysigt i flyttkaoset. och så blev det och barnen var glada och uppspelta och tyckte det var spännande, och sen byggde vi ihop den förbannade sängen och en tv-bänk vilket inte direkt var en barnlek men det blev bra. sedan skulle jag åka hem och då hade det frusit på så jag fick köra i snigelfart och var inte hemma förrän det var läggdags så det enda jag gjorde var att duscha och borsta tänderna och prata en stund med mr S och sedan gick jag och lade mig och var trött men för uppe i varv för att kunna somna, så när klockan ringde i morse kändes det som någon form av dödsstraff. och idag lär bli en lång dag, först ska jag jobba och sedan är det nya förhandlingar med facket om den där tjänsten som ska bort och sedan hem och gå ut med hundar och städa.

men imorgon är det fredag och då ska jag på massage efter jobbet och sedan är det inget direkt planerat i helgen så då får jag väl försöka suga i mig lite energi på något vis, för helgen efter det är det besök i my home town och helgen därefter ska L flytta och ytterligare nästa helg är det instruktörsutbildning, så det lär bli fullt upp framöver ett tag nu.


jag pratade i telefon med N i morse och hon berättade om D. jag tycker jättesynd om D, det är väl inte kul att bli "dumpad" eller vad man nu ska kalla det, de är väl egentligen överens i sak men det är väl N som har varit mer drivande. så nu är det lite tjafs om bodelningen, enligt N så sa D själv att hon kunde ta sängen och matsalsbordet (alla andra möbler står kvar) och nu går han och säger till alla att N "har tagit allt av värde" och beklagar sig över att han inte ens har en säng utan får sova på soffan. sånt är ju lite tråkigt, men samtidigt vill man väl söka sympati när man är ledsen och bitter och då framställer man väl saken på ett sätt så att det liksom genererar sympati och då är det väl lätt att framställa andra som mer ondskefulla än vad de i själva verket är. förhoppningsvis är det övergående och förhoppningsvis slipper barnen bli involverade i detta.

nu: fika.






Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.