spinning 'round

.jag 2015-01-14 07:28 (inga kommentarer)
tröttheten! i måndags gick jag och lade mig i tid, sov bra hela natten men var ändå trött och seg hela dagen igår. i går kväll gick jag och lade mig i tid, somnade som en stock - och vaknade klockan två utan att kunna somna om och här sitter jag nu och försöker sköta mitt jobb, styra upp mina delvis nya arbetsuppgifter (går sådär), rådda med fackliga förhandlingar (går inte alls bra), planera en kickoff (har mest surfat efter inspiration) och hjärnan är som en seg gröt. fyfan vad värdelöst sånt är.

men det är väl lite mycket nu kanske. N ska flytta nu i helgen, helgen därpå ska vi till my home town för att hjälpa till att rensa och röja i mitt snart fd föräldrahem, helgen därpå flyttar L. och det ska ju pusslas med logistik och bilar och hundvakter och fan och hans moster.

på mr S' gamla-gamla jobb, där han har jobbat tillfälligt några månader för en som varit sjukskriven, ser det ut som att han blir kvar fram till sommaren för nu är det en som ska vara föräldraledig. det är ju bra på ett sätt och dåligt på ett annat. mr S trivs inte där och jobbet är tungt och han får ont i ryggen. men ett jobb är ett jobb och en inkomst är en inkomst och nu när det kanske är lite mer klart ATT han ska jobba en längre period så slipper han förhoppningsvis att bli jagad av arbetsförmedlingen med krav på att söka andra jobb och redovisa dom stup i kvarten.

och så har jag fått ett litet uppdrag i rasklubben och det tar ju sin lilla tid, igår kväll satt jag flera timmar och bara svarade på mail och skrev ihop information. och sen har jag ju börjat min instruktörsutbildning och det är kul och inspirerande, men det tar ju också tid och kraft i anspråk.

och jobbet då. jag får liksom inget grepp om det nya. vissa saker: okej, det kan jag säkert fixa. andra saker fattar jag inte ens vad det är och ännu mindre hur jag ska ha möjlighet att ordna det. han som hade de där uppgifterna innan var forskningschef, och det är liksom inte jag, plus att jag faktiskt redan har en annan tjänst. och sen blir jag så TRÖTT när folk säger "jaha, har du fått ta över forskningschefens ansvarsområden, då ska du ha högre lön". JA, det tycker jag med, men när man jobbar på ett företag där man fan inte ens vet om det finns pengar till löneutbetalningar i kassan så är det liksom inte läge att komma och slå näven i bordet och kräva en massa. jag ska göra det sen, om och när ekonomin blir bättre och vi slipper jobba med ett konkurshot som ett jävla damoklessvärd hängandes över oss. som läget är nu blir jag bara trött när folk kommer dragandes med sitt tjat om att jag ska kräva si och så, lätt för dom att säga liksom. det är tråkigt men man får ju fan vara glad att man har ett jobb. DET ÄR SÅNA TIDER NU.


ja. så det är kanske inte konstigt att hjärnan går lite på högvarv. idag ska jag träffa N i hennes nya lägenhet och hjälpa henne att bygga en IKEA-våningssäng och sen ska barnen komma dit och förhoppningsvis sova där första natten. det gör lite ont i hjärtat, den här skilsmässan, även om barnen just för stunden verkar ganska obrydda och mest tycker det är lite spännande. så det är väl bara att suga tag i den känslan och hoppas att det inte kommer något bakslag.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.