första jobbdagen

.jag 2015-01-12 13:33 (1 kommentar)
eller ja, det är det ju inte riktigt i och med att jag tillbringade nästan hela torsdagen på jobbet, men det var ju inte direkt med mina vanliga arbetsuppgifter. men nu har jag avverkat nästan hela första riktiga jobbdagen och det känns väl rätt okej, men det är mycket som känns rörigt och ostrukturerat och framför allt SVÅRT, vet liksom inte i vilken ände jag ska börja med vissa grejer och idag känns det mest som att jag har petat i saker och ting utan att få något gjort. fast det har jag ju. jag har avslutat ett projekt som jag inte hann få klart innan jul. jag har skickat en massa mail och väntar på svar som jag behöver för att veta hur jag ska gå vidare i andra projekt. jag har rensat mail och skrivit att-göra-listor och haft möte med min chef. tja, det var väl den dagen det.

har även hunnit prata med mina barn och med mister ex. N har fått tag på en lägenhet och flyttar nu i helgen, L funderar också på att flytta från stan där han bor nu till stan där vi andra, hans familj, bor om inte i så åtminstone i närheten av. L har det lite jobbigt nu (han också, men visst, varför inte allt på en gång liksom) med tvångtankar och tillhörande ångest. inte hjälper det att flytta, men han vill ju själv komma närmare familjen och visst känns det bättre att ha honom här i närheten än tio mil längre bort. han har i alla fall fått tid för bedömningsamtal hos psyk och det är bra, tror jag. ocd är ju inget unikt och de har säkert andra verktyg att kunna hjälpa bättre än vad jag och mister ex har. eller vi har ju inga direkta "verktyg", vi kan ju bara lyssna och prata och resonera med honom och varandra kring hans tankar, vad som utlöser dom och föreslå metoder för att kringgå det, och det hjälper väl till viss del och för stunden, men inte mer än att vi håller näsan ovanför vattenytan, så tumhåll för att han får någon form av hjälp.

ja, det är rätt mycket nu. mår barnen dåligt så mår den här mamman också dåligt, är det så jävla mycket begärt att man själv och ens närmaste bara kan få ha det lite bra någon gång? jag tycker faktiskt inte det.

LaBonita

<3 <3 <3

2015-01-13 10:01:25


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.