onsdag

.jag 2015-01-07 16:05 (inga kommentarer)
igår var en bortkastad dag, men idag vaknade jag i alla fall bara med lite huvudvärk istället för jättemycket, och den lilla försvann med en treo och en långpromenad.

dom ringde från jobbet i förmiddags. imorgon ska det förhandlas om en tjänst som ska bort. på ekonomiavdelningen, så det drabbar väl inte mig annat än indirekt, men det är förstås ändå tråkigt och jobbigt. det är en ombudsman från facket som ska komma och förhandla, men eftersom jag är arbetsplatsombud så får jag vara med på förhandlingen om jag vill, och det tänker jag nog vara också. om inte annat kan det vara intressant att se hur det går till behind the scenes.

annars har dagen varit lugn. mr S började jobba idag, så jag har promenerat, ätit, gjort sjukgymnastik och läst. hittade en skål godis som blivit kvar sen innan jul och den tryckte jag i mig utan större betänkligheter, HEJ PMS. vad trött jag är på dig. i morse såg jag en filmsnutt på facebook om en apa som räddade livet på en annan apa som fått ström i sig på en järnvägsstation och jag höll på att börja gråta. och så den där huvudvärken och ledvärken och allt annat helvete då. näe, det är inte jättekul om du frågar mig.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.