jobb...igt

.jag 2014-12-17 12:07 (inga kommentarer)
idag kom det ner någon höjdare från det bolag som äger mitt jobb och skulle informera om läget. i korthet var det två grejer som berörde oss: vår vd är uppsagd och en tjänst på ekonomiavdelningen kommer att försvinna.

vd:n känns väl lite som det kvittar. de senaste fem åren tror jag vi har haft minst lika många olika personer som har varit vd eftersom det känns som att våra omorganisationer mest handlar om att skyffla runt ett antal tjänster mellan ett antal personer. för oss vanliga dödliga gör det ingen skillnad. den andra tjänsten lär väl bli mer kännbar, vi går ju liksom redan på knäna som det är idag. men vi får väl hasa oss fram knäledes ett tag till som det ser ut.

innan det mötet hade jag och min chef ett annat möte där vi gick igenom en massa ansvarsområden som tidigare legat på forskningschefen. nu har vi ju ingen forskningschef längre, så plötsligt drällde det ner en massa nya arbetsuppgifter på mitt bord. jag har inget emot det egentligen, det är mest att det är så jävla svårt att få ihop det när man har ett jobb som mitt där övrig verksamhet liksom är försatt i undantagstillstånd halva året på grund av högsäsong. känner mig redan helt stressad över allt som ska hinnas med nu under vintersäsongen för det var ju inte lite som forskningschefen lämnade efter sig om man säger så. men men. man ska väl äta sitt bröd i sitt anletes svett. eller nåt.

nu: lunch.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.