tors

.jag 2014-12-04 07:20 (inga kommentarer)
jamen idag är det torsdag, snart fredag och sen är det helg och sen är det bara två veckor kvar till jul. julen skiter jag väl i, men julledigheten, de tjugotre heliga dagarna. det är dom jag vill åt.

vi håller på och fixar iordning i våra lokaler här på jobbet. min kollega M ska byta rum så att han hamnar i rummet bredvid mitt istället för längre ner i korridoren. det är ju bara vi här i våra lokaler nu, alla andra har slutat utom L som har en mobil tjänst och oftast är på resande fot. i alla fall så flyttade vi om lite och tog de snyggaste möblerna ur de numera tomma rummen och ersatte dom med våra gamla och rätt trista. kommer det någon ny någon gång får de väl hålla tillgodo med det trista. sen bestämde vi att vi skulle måla om eftersom väggarna är i en sån där intetsägande färg som påminner om skolkorridorer. så en lunch svepte vi iväg och köpte färg, M ska ha kritvitt och jag någon variant på lindblomsgrönt.

och det är väl där vi står nu. för vi har båda fortfarande lite för mycket att göra för att kunna lägga en hel dag på detta, så vi tar korta stunder då och då, med påföljden att det känns som KAOS hela tiden. stökigt och fult. men det kommer att bli bra, får man ju intala sig i alla fall.

i helgen ska jag på klickerkurs. jag har väl inte direkt varit anti klicker, mest bara tyckt att det verkar bökigt att tänka på att man måste ha med sig ytterligare en grej när man tränar sin hund. men nu är det så jättemycket nytt som ska läras in eftersom jag är mellan klasserna med båda hundarna, så jag tänkte att jag kunde behöva lite nya tips. varken valpen eller minsting är vare sig svårlärd eller speciellt svårmotiverad, det är nog mest jag som behöver strukturera upp och ha en plan. det har ju inget med klicker att göra, men som sagt. lite inspiration skadar inte.

snart ska jag på möte, men innan dess tänkte jag hinna med att sätta maskeringstejp längs med en mil kabelränna. BORING.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.