power

.jag 2014-12-05 12:32 (2 kommentarer)
idag tar jag bara en snabb lunch vid skrivbordet eftersom jag ska gå lite tidigare idag för jag ska på massage. mmm, lyxen i att kunna avrunda arbetsveckan på det sättet är ofantlig.

igår målade jag halva mitt kontor, idag har jag målat den andra halvan. den jobbiga, den med alla rör och element och pilligheter. men nu är det gjort och jag är mycket nöjd med resultatet. återstår bara att ta bort all maskeringstejp och ställa tillbaks möblerna på sina platser. samt fixa nya gardiner, för de gardinerna som hängde här redan när jag började jobba här för snart femton år sedan VÄGRAR jag se mer, de var fula redan ihop med den gamla korridorsblekgula färgen på väggarna och vidriga tillsammans med det lindblomsgröna. jag får se om jag kan göra något loppisfynd, för om färg var på gränsen vad jobbet kunde tänka sig att betala om vi målade själva så ligger nog gardiner långt utanför budgeten.

jag känner mig helt obegripligt energisk, det kanske är någon effekt av senaste veckans rensa-städa-röja på jobbet. jag och S fick blodad tand och gick omkring och kollade i våra lagerlokaler och ville typ hyra en container och bara kastakastakasta, så där som dom gör i arga snickarens programmotsvarighet i usa. tyvärr är chefen lite av en kan-vara-bra-att-ha-typ, plus att det ju kostar pengar att göra av med saker och med tanke på den rådande ekonomiska situationen (som vi fortfarande inte vet något om, vi har nått all time high i produktionen i år så det är ju inte så att det inte finns att göra, men vet fortfarande ingenting om företagets framtid) så får vi väl försöka sköta det lite mer diplomatiskt än bara in med containern och ut med skiten som vi helst vill.

men den här energin alltså, som just nu av någon oförklarlig anledning tycks ha hamnat hos just mig: JA TACK. du är SÅ extremt välkommen och du får faktiskt stanna exakt hur länge som helst; I won't complain.

Tinto

Om du inte hittar nåt bra på loppis: har du inga gamla vita lakan? Kunde bli fräscht med band i väggens färg antingen som påsydd dekor eller omtag. Beror ju på rummet i övrigt och fönstrets form etc.
Gamla lakan finns ofta på loppis förresten.

2014-12-05 16:08:19

.jag

@Tinto: tack för tipset!

2014-12-08 08:47:55


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.