idag är en annan dag

.jag 2014-11-18 08:14 (inga kommentarer)
igår var verkligen ingen bra dag. vaknade ju med världens huvudvärk och mådde apdåligt större delen av förmiddagen, flera gånger tänkte jag "nä, nu går jag hem", men av någon anledning, pliktkänsla antar jag, så gjorde jag inte det. jag var dödens trött och när jag råkade titta mig i spegeln så tyckte jag att jag såg helt grå ut i ansiktet och plötsligt kickade panikångesten igång. jamen så TREVLIGT. inte. fick för mig att jag mådde illa, fick panik över illamående, koncentrerade mig på att bara andas. ja, det går ju att ta sig igenom men kul är det fan inte. men idag är det bättre. ingen huvudvärk och jag känner mig ganska pigg.

mr S fick åka och jobba på förrförra jobbet igår och ska jobba där nu under en obestämd tid framöver. jätteglad är han inte, men ett jobb är ju ett jobb. igår ringde de i alla fall från något bemanningsföretag på ett av jobben han sökt så man kan väl bara hoppas på att han går vidare i den rekryteringsprocessen. nackdelen med det jobbet var att det är rätt långt dit, fem mil enkel resa och inga som helst möjligheter att åka på annat sätt än med egen bil, men det får man väl tugga i sig. ett jobb är ju ett jobb som sagt och de växer ju inte på träd precis i dessa tider.

på tal om det, ska väl ta tag i mina egna högar här nu. vi vet ju fortfarande ingenting om hur någonting går, men jobb finns i alla fall, det kan jag upplysa om.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.