in a bad mood

.jag 2014-11-17 08:00 (inga kommentarer)
igår kväll gick jag och lade mig med huvudvärk, i morse vaknade jag med hopbitna käkar och ännu värre huvudvärk. kul start på veckan liksom. jag tog två treo och körde till jobbet med öppen mun och hängande haka för att försöka slappna av, tur att det är mörkt och att ingen ser en. nu har den värsta värken lagt sig, men jag känner mig svag och trött. dessutom noterade jag att ena halvljuset på bilen var trasigt. STÖN.

mr S sitter hemma och är standby ifall de skulle ringa från hans förrförra jobb och hans humör har väl varit därefter hela helgen. ingen jättekul situation, men det är ju liksom inte mitt fel. och nyss kom en kollega och var skitsur för att någon hade ställt lastpallar där han brukar parkera sin bil (som inte är någon parkeringsplats utan bara råkar vara en plats som för det mesta är tom) och då tog han det som en provokation, men istället för att ta det med dom det berör så börjar han spy galla över det inför mig. vad är jag, nån jävla soptunna där det är fritt fram att slänga all skit?

och så julen då, allt tjafsande hit och dit gör mig galen och det faktum att mina föräldrar inte bara kan bestämma en jävla dag utan att hålla på med en massa "vi får ju se hur vädret blir..." och "ja, om inget annat inträffar...". för helvete, hur svårt kan det vara?

nej, nu dyker det upp folk så då får jag väl klistra på ett leende och börja leverera.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.