fredag

.jag 2014-11-14 07:26 (inga kommentarer)
äntligen fredag. jobbveckan har känts ganska stressig, eller kanske snarare spretig. många olika projekt är igång nu, både större och mindre, samtidigt som säsongen fortfarande puttrar på och kräver arbetsinsatser. igår hade jag ett telefonmöte som jag bokat om två gånger för att jag inte hunnit förbereda mig tillräckligt. jag kände mig inte speciellt förberedd igår heller, men det gick bra till slut.

mr S har äntligen avslutat sin värstingpenicillinkur och är väl frisk nu, om än fortfarande trött och medtagen. chefen på hans förrförra jobb har hört av sig och berättade att det är en som har varit sjukskriven en längre tid och som tydligen inte har hört av sig och inte går att få tag på, så förrförra chefen undrade om mr S kunde tänka sig att rycka in ett tag om den här personen inte kommer på måndag som det är sagt att hen ska göra, för nu gick de på knäna (för de hade naturligtvis inte tagit in någon vikarie under de här månaderna som hen varit sjukskriven). mr S är väl måttligt förtjust över detta, men samtidigt inser han ju att ett jobb är ett jobb är ett jobb och såna regnar ju tyvärr inte över en. vi får väl se hur det blir.

ont i huvudet har jag också, mensvärk har jag också och mina värktabletter är slut. men i eftermiddag ska jag på massage och sedan är det helg. jag ska i och för sig hjälpa till på tävling både på lördag och söndag, men jag har inget direkt ansvar för något så det känns inte speciellt betungande. efter att ha varit huvudansvarig för stora hästtävlingar känns det jättesimpelt att bara behöva vara dyka upp på anvisad plats och utföra lite uppgifter, så jag klagar inte.




Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.