harvar på

.jag 2014-11-12 07:44 (2 kommentarer)
jamen igår blev ändå en rätt så okej dag fastän den inleddes på ett så uruselt humör. jag fick mycket gjort på jobbet och gud vad jag tydligen blir på gott humör när jag kan få stryka och bocka av på listor och dessutom peka med hela handen och styra upp projekt och fördela arbetsuppgifter och sätta deadlines åt andra. oh the joy. ja, sen kom jag ju hem och var på gott humör istället för att vara sur och irriterad, så resten av dagen blev också bra även om vi inte gjorde jättemycket mer än satt framför kaminen och läste varsin bok. men jag älskar att man inte slentrianmässigt fastnar framför tv:n och så har plötsligt hela kvällen gått och det enda man har berikat sitt liv med är "big brother" och "paradise hotel", typ. nu läste jag ut "konsten att skapa en tjej" av caitlin moran och vet inte riktigt vad jag ska tycka. jo, den var rolig, bra språk, bra driv, men...äh, jag kanske helt enkelt inte ska läsa böcker om tonårstjejer, jag relaterar för mycket och med helt fel referensramar. läs boken ni andra, den är rolig.

jo, vi diskuterade lån och amorteringar och ekonomi också på tal om de nya reglerna kring amortering som det snackades om på nyheterna, nu gällde det ju i och för sig inte oss men ändå. vi har ju inte mycket i lån, åtminstone inte jämfört med andra, och igår räknade vi på om det skulle funka att lägga i en växel och beta av återstoden av huslånet de nästkommande tio åren. det skulle kunna gå utan att bli alltför kännbart om inte förutsättningarna ändras drastiskt förstås, så vi kör väl på det helt enkelt. att vara skuldfri har känts som en utopi i många år, men nu är det kanske fem år kvar på studielånet och så, ja, kanske tio då på huslånet. det är ju faktiskt överskådligt.

AnnA

Skuldfri. Låter som en bra plan!

2014-11-12 19:22:31

sodanismo

jag kan svära på att jag kommenterade igår, men it would appear not. men iallafall - skuldfri - vilken jävla grej! kör på bara!

2014-11-13 11:10:57


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.