måndag

.jag 2014-11-10 06:50 (inga kommentarer)
det är inte klokt, vad är det nu? sex veckor till jul. jag längtar inte efter julen precis, men efter ledigheten. jag hoppas den blir som förra året, med plusgrader och långpromenader varje dag. det kan ju verkligen behövas efter det här året med jättemycket jobb och efter den här hösten med kristallsjuka och halsböld och en allmän trötthet som har förgiftat tillvaron och legat som ett lock över precis allting.

men helgen var fin. på lördagen passade vi A och O från tidig morgon till sen kväll, det gick bra. jag var iväg och spårade med hundarna ett par timmar på förmiddagen, sedan kom jag hem och tog med dom små in till stan för lunch på mcdonald's och inköp av lördagsgodis så att mr S fick vila lite. sedan åkte vi hem och tittade på barnprogram, pusslade och lekte "inte nudda golv", vilket är tacksamt att göra hemma hos oss som inte har öppen planlösning med hundra kvadratmeter tomt golv mellan varje pinal.

sedan skjutsade jag hem dom och sen var vi väl i princip slut som artister, jag och mr S. vi började titta på en film, men orkade inte se färdigt den och då är det ju lika bra att gå och lägga sig istället för att sitta i soffan och kämpa för att hålla ögonen öppna.

igår gick jag en härlig långpromenad på morgonen. kom hem, bakade bröd, låg sedan i soffan och åt upp resterna av barnens lördagsgodis (JAMEN HEJ PMS, jag äter inte ens smågodis i vanliga fall) och läste. somnade i soffan, vaknade av att jag trodde jag skulle koka bort eftersom jag hade tänt i kaminen, låg under en filt och hade två hundar tätt intill mig. resten av dagen förflöt i ett allmänt slöande, men det behövs väl såna dagar också.

idag fyller min mamma år. vi har ju redan firat henne för rätt längesen, men jag får ju ringa och gratulera i alla fall. och det vill jag inte, för då kommer hon att vilja prata om JULEN, och jag känner bara att jag inte orkar. men sex veckor eller nåt kvar, det är dags att göra upp en plan. wish me luck.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.