tors

.jag 2014-11-06 10:20 (inga kommentarer)
idag är det torsdag och det regnar och är grått och jag fryser lite. men man får väl vara glad så länge det inte snöar.

mr S är bättre, tack till nya penicillinet antar jag. inte bra, men i alla fall bättre så att han åtminstone orkar vara uppe lite. igår kollade han sin mail för första gången på rätt länge, då hade hans förrförra chef mailat och frågat om han hade något jobb eller fortfarande gick hemma. det låter ju som att det kunde finnas jobb där åtminstone tillfälligt, problemet är väl bara att mr S vantrivdes något så fruktansvärt där. inte med jobbet i sig, men med chefen och de andra som jobbade där. nu har man ju som arbetslös inte oceaner av valmöjligheter heller, så det känns ju inget vidare. det var liksom inte riktigt vad han behövde just nu kände jag.

i övrigt lunkar det på. just nu är det ganska lugnt på jobbet, jag ska börja fila lite på upplägget av mina vinterprojekt snart. sen ska jag till kiropraktorn, för min krånglande disk i ländryggen fortsätter att krångla. jag gör sjukgymnastik varje dag och det är absolut bättre, men helt bra blir det tydligen inte. och det är ju rätt trist.

men men. snart är det helg. på lördag ska vi passa A och O hela dagen, det kan nog bli en livad stund. förhoppningsvis blir det okej väder så att vi kan vara ute en del, jag blir så trött på sån där inne-hela-dagen-med-tv:n-igång-tillvaro, blir liksom helt försoffad och känner mig lite dum i huvudet av det. men båda småttingarna har varit förkylda så det är väl kanske inte säkert att de är i form för en utomhusdag i novemberrusk. vi får väl se.

nu: jobbajobbajobba.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.