menvadfan...

.jag 2014-10-31 04:54 (1 kommentar)
jag har, peppar peppar, bara haft halsfluss en gång. gick med det några dagar för jag fattade inte vad det var. sen fick jag penicillin och blev frisk nästan onaturligt fort, det tog knappt en dag så var jag i princip helt sympomfri. alla är väl inte lika tursamma men när mr S var inne på fjärde dagen av penicillinkuren och fortfarande knappt kunde svälja så tyckte jag att han kunde ringa vårdcentralen igen. det gjorde han igår, fick en tid på eftermiddagen, åkte dit, fick en akuttid till öron-näsa-halskliniken på sjukhuset i stan, åkte dit, blev inlagd! halsböld. nu är han opererad, jag var där med lite grejer i går kväll och då var han väl vid ganska gott mod ändå. men minst en natt ville de behålla honom.

så tja, det är inte jättemycket som går vår väg just nu känns det som. i måndags önskade jag ledigt från jobbet, en penicillinkur så att mr S skulle bli frisk och att han skulle få
det där jobbet.
jag fick ju åtminstone ledigt. fast nu har jag legat vaken sedan klockan fyra ungefär. förhoppningsvis kan jag väl somna om om en stund.


det blir aldrig som en tänkt sig, som raskens ida skulle ha uttryckt saken.

AnnA

Usch, det lät inte kul! Hoppas han kryar på sig nu!

2014-10-31 18:42:35


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.