piggare

.jag 2014-10-30 11:43 (1 kommentar)
mitt zombietillstånd släppte tack och lov, var det nu kom ifrån och vad det nu berodde på. igår var jag svintrött på gränsen till gråtfärdig på morgonen, men efter frukost på jobbet blev det en ändå helt okej dag med en helt okej aktivitetsnivå, utan att allting kändes helt övermäktigt och asjobbigt, och idag likaså. det KAN ju förstås ha att göra med att jag nu bara har några futtiga timmar kvar att jobba innan min heliga LÅNGHELG börjar. eller så var det vädret, eller något litet virus eller något annat oförklarligt som har gått över nu.

jag har hur som helst inte gjort upp några planer för helgen. jo, på lördag ska jag spåra med hundarna. men annars: ingenting. tyvärr är ju mr S fortfarande rätt krasslig, vet inte om han fått fel sorts penicillin eller om det helt enkelt är en virushalsfluss som penicillinet inte biter på, för jag tycker ju att han borde ha blivit rätt så mycket bättre vid det här laget, men nä. lite piggare, men inte mycket, och han inte typen som blir "jättesjuk på karlars vis" så att säga. så några gemensamma aktiviteter blir det väl inte tal om, vilket är synd för jag hade tänkt både restaurangbesök och utflykt till havet. och man skojar inte precis bort en halsfluss-andedräkt så något hångel blir det nog inte tal om heller. allvarligt, hur kan någonting lukta så vidrigt? och hur hanterar man det som anhörig så att säga? det känns ju extremt elakt att beklaga sig över någons andedräkt, speciellt som denne någon är sjuk och definitivt inte kan rå för det, men å andra sidan är det inte jättetrevligt att sitta mittemot en som luktar massgrav ur halsen heller.

jaja. det går väl över. och jag är inte jättebekymrad över min lediga helg eftersom ensamtid inte är dumt det heller. jag får väl hitta på grejer på egen hand helt enkelt, kanske hitta på något med N och D och barnen om jag skulle få ett oväntat sug efter kontakt med andra. om inte annat finns ju soffmys, glo på tv-serier och läsa böcker framför kaminen kvar på agendan, och det kan man ju göra tillsammans utan att det kräver någon större ansträngning. och det är verkligen inte det sämsta.

Betty

Halstabletter!

2014-10-31 13:16:41


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.