zombietillvaron

.jag 2014-10-29 07:01 (inga kommentarer)
men den här tröttheten! det måste bero på omställningen till vintertid och kanske har jag lite järnbrist också, note to self: beställa järntabletter. och så är jag lite förkyld, bara sådär lite så att det tar emot att gå till jobbet men inte så mycket att det är motiverat att vara hemma. och så har det varit en jävla säsong och nu är vi på upploppet och då är det precis som om luften har gått ur alla. fastän det nu är mindre att göra och man ibland till och med har tid att göra en sak i taget istället för att hålla hundra bollar i luften på samma gång, så är det som att allting är mycket jobbigare nu.

och så har jag ett stort hudlöst skavsår på min ena hallux valgus-knöl som ett minne från helgens sköna skogspromenad, och i detta fastnade det en massa strumpludd så jag var tvungen att gnida rent det med våld innan jag kunde sätta på plåster. oskönt, kan man väl säga. oskönt att promenera med är det också, igår fick jag riktigt tvinga mig själv ut i skogen med hundarna efter jobbet så trött var jag, och då hade jag ändå gått en runda på lunchen eftersom det var så fint väder och det ska ju pigga upp. men nej, inte så att det märktes direkt. och när jag kom hem så sken solen men inne låg mr S med nerrullade gardiner och glodde på någon sånt där meningslöst program där dom tävlar om tatueringar och det var ju inte direkt någon stämningshöjare. och jag HATAR när tv:n står på om dagarna, men jag kan ju liksom inte förbjuda mr S att titta på tv om han vill det när han nu ändå är hemma hela dagarna och speciellt inte nu när han fortfarande är jättesjuk och verkligen inte orkar göra något annat. men det är så lätt att bara fastna där i soffan och bli sittande i timmar medan det ena programmet mer meningslöst än det andra rullar förbi och det ger mig ångest, JAG vill inte fastna där. men när man är så här trött är det svinjobbigt att flytta blicken från det där meningslösa, resa sig och försöka göra något vettigt istället.

så jag släpade mig ut i skogen, men när jag kom hem igen så orkade jag ändå inte göra något annat än att sitta i soffan och spela ruzzle på mobilen medan mörkret sänkte sig över tillvaron. orkade inte ens resa mig och tända en lampa och när det var mörkt, vid fem sådär, funderade jag helt allvarligt på att gå och lägga mig, kom inte på en enda grej som jag skulle vilja göra mer än sova. då är det väl rätt så illa.

tur jag har min långhelg att se fram emot åtminstone. ska ju bara jobba idag och imorgon med, sedan fyra dagars ledigt! hoppas mr S blir friskare och att jag inte blir sjukare. nu ska jag koka kaffe och hoppas på att det tillför lite energi. GÄSP.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.