Ajaj

Lisasan 2014-10-30 15:46 (inga kommentarer)
Nu har smärtan förändrats rejält och plötsligt har jag rejält med foglossning, samtidigt som jag faktiskt blev lite bättre av kortisonet i höften. Sjukgymnasten kom med en del förslag men det mesta man kan göra i nuläget är att vila. Jag ska även få akupunktur med start om några dagar.

Idag var det så illa att jag inte kunde hämta på dagis, så sambon fick ordna det. Tur att han arbetar oregelbundna tider så det funkar just nu. Det kommer bli ett pusslande framöver.

Barnmorskan var hyfsat nöjd, men, jag har gått ner för mycket så hon trodde jag gick på bantningskur. Dryga 3 kilo på 2,5 veckor, lite för mycket när man är gravid. Det har ju varit viktnedgång vid varje mätning. Själv tycker jag inte det är så konstigt. Magen står still och är helt tvärsur efter järnmedicinen (Duroferon) jag måste äta. Och jag mår illa, ständigt illa. Sen är jag inte hungrig heller.

Jobbet är fortfarande kanon och alla är förstående. En tillfällig ersättare är hittad och jag kommer med mindre dåligt samvete kunna lämna över snart. Alla inser ju att det bara är en tidsfråga innan jag måste vara heltidssjukskriven.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may