Det är jobbigt nu

Lisasan 2014-11-06 17:34 (4 kommentarer)
Jag har ju visserligen redan en riktigt bra TENS-apparat. Men tanken på en förestående förlossning, utan en TENS med handomkopplare, gör mig nervös. Så jag har letat och hittat en begagnad som jag nu ska köpa, med tillhörande handomkopplare. Sen vet jag i ärlighetens namn ändå inte hur förlossningen kommer bli. Eventuellt blir det planerat snitt och då slipper jag väl allt vad värkar heter gissar jag. Men, förra gången använde jag TENS veckorna innan förlossningen mot all smärta och det hjälpte hyfsat. Dessutom är det så att min mamma för tillfället är i behov av en TENS, så den som inte är optimerad för förlossning lånar jag helt enkelt ut. Man är väl snäll.

Hur det går med jobbet nästa vecka vet jag inte. Jag kunde nästan inte ta mig dit i morse. Bara tanken på att försöka ta mig in i duschen var ångestfylld, men det gick. Fast jag blev försenad. På måndag ringer jag i stället taxi och FK betalar. Har nu kollat vad som händer om jag inte klarar att arbeta trots taxiresor. Tydligen har jag i praktiken redan fått min hela sjukskrivning godkänd, vilket innebär att om arbetsresorna inte fungerar kommer jag ändå få ersättning. Känns bra, hur det än blir kommer jag slippa bli utan pengar. Och det verkar som att jag kommer få ut på min privata sjukförsäkring, vilket också är bra, då slipper jag förlora så mycket pengar.

Tinto

Usch så jobbigt du har det! Så ska det väl inte behöva vara! Borde du inte stanna hemma?

2014-11-06 18:44:30

tori

Jag hyrde en Tens (med handomkopplare) från Hjälpmedelscentralen här. Kanske går det att göra det hos dig med? Det var inte särskilt dyrt alls.

2014-11-07 13:02:05

Lisasan

@Tinto: Jo, jag borde nog det, men jag ska testa och se om det funkar bättre med taxi till jobbet. Kanske blir jag så pass okej att det åtminstone funkar ett litet tag till. Det är så himla trist, och dyrt, att gå hemma och stirra på väggarna :(

@tori: Tyvärr verkar det kört i mitt landsting, jag har undersökt saken ordentligt och ingen har uthyrnings-TENS längre. Man kan hyra på nätet men det kostar över 600. Men, jag har haft tur och hittat en billig begagnad, så det är bara att hoppas att den 1. dyker upp som den ska, och 2. fungerar! :)

2014-11-07 16:54:34

Anni

Kan du inte jobba lite hemifrån? Bara en tanke?

2014-11-09 22:02:31


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may